12 hetes vagyok. Ha ma reggel is hánytam és a cicim még erősebben fáj, akkor a babával minden ok? Kedden megyek dokihoz már alig várom és félek is! Amúgy meg kb. meddig tart még ez a hányós időszak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 12:40
1/5 anonim válasza:
Miért lenne? Ez így van rendjén. Én ugyan soha nem hánytam, de a melleim kb. a 18. hétig nagyon fájtak. Embere válogatja, hogy kinél meddig tart, de azt mondják, hogy az első trimeszter végére elmúlik.
Ne aggódj feleslegesen, meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz!
Boldog babavárást! :)
23 hkm
2/5 anonim válasza:
Én a 16. hét végéig voltam hányós, de ez emberfüggő. Ne aggódj, a hormonok okozzák a mellfeszülést és hányást is.
3/5 A kérdező kommentje:
tehát akkor az jó jel? tavaly volt egy missed abom 10 hetesen és nem voltak ilyen erős tüneteim! vajon kapaszkodhatok ebbe? már a 6.héttől "beteg" vagyok de nagyon!
2012. júl. 6. 16:10
4/5 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy azoknál, akiknél erősebbek a tünetek kisebb a vetélés kockázata. Szerintem ez hülyeség, bár, nekem is volt tavaly egy missedem a 7. héten, és semmi hányingerem, émelygésem nem volt....
De ezen ne kattogj!!! Minden rendben lesz!
első voltam
5/5 A kérdező kommentje:
tudom csak nehéz mert 7 hetesen voltam utoljára..
2012. júl. 6. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!