Most akkor hányadik hétben vagyok? Ennyiből a doki tényleg tudja, hogy minden oké?
Sziasztok!
Az utolsó menszim márc. 25-én volt, ennek ellenére mikor utoljára voltam dokinál jún. 1-én azt mondta, hogy 11 hetesek vagyunk. Akkor volt hasi UH. Ma megint voltam és most azt mondta a doki, hogy 14 hetesek vagyunk. A két dátum között pedig szerintem 5 hét telt el, nem csak 3. Na de ő tudja...
Ma csak súly-, vizeletvizsgálat és vérnyomásmérés volt. De azt mondta minden oké.
A terhességet az utolsó mensi alapján számolják, eszerint te ma 14 hetes 5 napos vagy.
Két dolog lehet a jún. 1-jén mondott dologgal kapcsolatban:
1. Vagy egyszerűen tévedett/rosszat mondott.
2. Néhány nappal hamarabb volt a megtermékenyülés, így a valós kora több, mint a mensi alapján számolt. Mondjuk a másfél hét sok, szerintem.
Azt tudom, hogy a menszi utolsó napjától kell számolni.
Mikor jún. 1-én (péntek) voltunk, mondtam is neki, hogy vasárnap töltjük szerintem be a 10. hetet, mert az utolsó menszi első napja márc. 25.
Köszi a választ!
A második részére a kérdésnek esetleg tud valaki válaszolni?: Ennyiből a doki tényleg tudja, hogy minden oké? -> Ma csak súly-, vizeletvizsgálat és vérnyomásmérés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!