Hányadik ultrahangra vittétek magatokkal a párotokat? A
doki nem vette rossz néven?
Nekem a legelsőtől (7+3 hetes voltam) a legutolsóig (38 hét) bent volt. Egyre nem jöhetett be, de akkor is ott volt a váróban.....h1n1 miatt
2010. júl. 14. 14:22
Velem 9 hetesen volt először, előtte én kétszer voltam nődokinál, de akkor még csak ki akartam nyomozni, hogy valóban baba van-e a dologban. 9 hetesen nagy élmény volt a páromnak is, mert már ott volt a kis gömböckém a pocakban, és volt ugye szívhang is. S azóta is jön velem minden uh-ra. Nekem ez tök jó, mert így őt is egy picit be tudom avatni.
28 hetes kismama
2010. júl. 14. 14:23
Ja, és a doki nem vette rossz néven! Szerintem egy normális dokinak ez természetes, és hozzászoktak már a kispapák jelenlétéhez is!
2010. júl. 14. 14:25
Szia! Nekem a legelsőn nem volt benn, a többin végig ott volt. A legelső 7-8 hetesen volt kb.
2010. júl. 14. 14:29
èn az elsönél nem vittem el. akkor a doki megállapította a terheség tényét, és kikérdezett van-e férjem (nem vagyunk házasok) és hogy van-e azért tartos kapcsolatom. aztán a következönél én is barnßaztam akkor az ügyeletre ö vitt el, de nem jött be egyszer sem. és a következönél eljött és a doki be is hívta. azóta akkor is jön ha nincs ultrahang, és bejön a doki irodájába, ott megbeszélünk mindent, és vizsgálaton kint marad. az irodában (van várakozó, és a doki szobája két szobából ál, az egyik az iroda a másik a vizsgáló) ha van ultrahang akkor mikor felöltöztem behívja a doki és együtt nézzük az ultrahangot.
2010. júl. 14. 14:30
6/16 A kérdező kommentje:
És hogyan csináltátok? Egyből apával mentetek be, vagy bementetek, és megkérdeztétek a dokit, hogy jöhet-e?
Biztos hozzá vannak már szokva, csak biztos nekem van ilyen hülye felfogásom... :)
ez engem is érdekelne, hogy hogy zajlik, tapasztalatlan vagyok még
2010. júl. 14. 14:32
vajon sztk-ba is meg lehet ezt csinálni? mert én oda járok,legközelebb a 12.hetin leszek,gondolom az érdekes lenne az apukának is
2010. júl. 14. 14:34
9/16 A kérdező kommentje:
Én is sztk-ba járok. Azért is kérdeztem, mert nálunk úgy van, hogy ahol a doki "irodája" van, ott van a vizsgáló is, az ultrahang meg egy másik szobában. Apa végignézi, ahogy "matat bennem" a doki? Ezért gondoltam, hogy lehet nem ártana megkérdezni, hogy bejöhet-e? Vagy addig átküldi a másik helységbe? De újat úgyse lát... Nem? :)
Szia! én a nulladik ultrahangra nem vittem el a párom, mert akkor van ugye a hüvely UH és hát nem akartam volna, hogy esetleg kellemetlenül érezze magát vagy ilyesmi :) a 12.hetire sem hívtam még el magammal, akkor még úgy féltem, hogy valami nem lesz rendben a picivel, hogy inkább egyedül akartam, de utána már megnyugodtam :) a 18.hetire már jött velem :) azóta nem volt ultrahang. Egyébként az orvos nem veszi rossz néven ha bemegy az apa is, manapság szerintem az a furi ha az apa nem megy :D
Boldog Babavárást!
28hetes
2010. júl. 14. 14:49
Kapcsolódó kérdések: