Kinek, hanyadik hetes uh-nál tippelt a doki először nemet. És bejött neki?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 14:53
1/12 anonim válasza:
Nekem 18. hetes (2D-s)uh vizsgálaton mondták meg, hogy kislányom lesz, és az is lett.
3/12 anonim válasza:
12 hetesen tippelték kislánynak, és az is lett.
Persze ez még korai időpont, ekkor még nem vettem készpénznek. Aztán 16 hetesen és 18 hetesen is mondták, hogy lány.
4/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, a 18. heti UH a "nem meghatározó". Első babánkat ott tippelte a doki kislánynak-az is lett.
Hétfőn megyünk megint a 18 hetesre tesóval, remélem most is mutat valamit :)
5/12 anonim válasza:
A 12. heti genetikai UH-on a szonográfus mondta egyértelmű kisfiúnak. Ez a tény nem változott, csak erősödött!
39+6 hetes km
6/12 anonim válasza:
Előző babámat a 12. héten lánynak tippelték, be is jött, de a doki figyelmeztetett, hogy ez még nem biztos.
Most újra lányt tippeltek, aztán a 18. héten kiderült, hogy fiú.
7/12 anonim válasza:
12 hetes uh-n mondta, hogy mintha latna valamit a laba kozott. 16. heten mar egyertelmuen latszott, hogy fiu.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Nekem is az első babámmal a 12 hetesnél volt az első tipp (fiú) ami bejött.Most meg a másodikkal még csak 7 hetes vagyok de már nagyon várom a 12 hetes uh-t.
2011. márc. 9. 15:24
9/12 anonim válasza:
nekem is a 12. héten fiút mondott, az is lett. Biztos volt benne, de azt mondta hogy ez csak tipp, nem mondhat mást.
10/12 anonim válasza:
18. héten lányt tippeltek, de még nagyon sokáig azt mondták. Aztán a 4d-n kiderült, hogy fiú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!