Hányadik heti uh-n mondott először valamit az orvos a baba nemét illetően?
Nekem 16 hetesen a terhesgondozáson már megmondta a doki, aztán a következő 2 genetikai UH is igazolta.
De nem volt nehéz megmondania, mert folyamatosan terpeszt a kisasszony :)
12, de nem az lett
18.héten már biztosan látta :)
Nekem 18. héten a doki mondta, hogy nagyon kisfiúnak látja, aztán 1 hét múlva a kórházi UH-n már 100%-ra mondták, hogy kisfiú! :)
Egyik ismerősömnek 12. héten mondták, hogy kisfiú, igaz ezt 4D-n látták. Kiváncsi vagyok, hogy bejön-e neki, szerintem akkor még nagyon apró...
Én úgy tudtam mindig is, hogy 13-14.hét előtt nincs értelme nézni a nemét...
na most ahhoz képest barátnőmek mimdkét lányánál fixre megmondták hogy lányok!! És tényleg azok lettek!
Nekem 13 hetesen még nem mondtak semmit, de én nem bírtam várni a 20-21.hétig (mert itt akkorra kaptam időpontot kötelező UH-ra) így elmentünk 4d-re 16 hét+5 naposan.
És 100%ra látszott hogy kislány :)) Nagyon örülünk, mert azt szerettünk volna, még én is láttam a nunit, felismerhetően:))
egy másik barátnőm pedig 22 hetes és még mindig nem tudja mi lesz, pedig 16-18-és 21 hetesen is volt UH-n, szerintem dokin múlik főleg a dolog, mert az én kislányom kulcsolta a lábait maga előtt, de "alá lehet nézni" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!