Hányadik heti uh-n mondott először valamit az orvos a baba nemét illetően?
Nekünk 14 hetesen kisfiút mondott a doki, 18 hetesen kislány utánna pedig nem mutatta meg majd csak 27 hetesen biztosra, hogy kislány,
Boldog babavárást,
29 hetes kismama:)
16 hetes 4D-n nekünk is terpeszt vágott, így egyértelmű volt, hogy fiú. A dokim a 18. heti 2D-s UH-on szintén fiút mondott.
Amúgy elvileg a 11. héten már egy jószemű doki láthatja, de nem nagyon mondanak még semmit, mert ekkor még nagy a tévedés esélye.
Ismerőseim közül még többen nem tudják a nemeket, pedig 20., ill. 22 hetesek. Egyszerűen mindig takarja a lenti tájékát a gyarek, vagy össze van gömbölyödve.
Hátha neked is mázlid lesz!:-)
22 heteske
Szia!Nekem a 12.heti uh-n sima 2D-n mondta a doki,hogy egyértelműen kisfiú,amit a 18.héten a 4D vizsgálat igazolt is.Ne félj rákérdezni!:))
22hetes pocis
Nekem már a 16.héten 100%-ra megmondták,hogy kislány:))
az utolsó ultrahangomon is lány volt még:))Most vagyok 39 hetes,ha megszültem,megírom neked,végül is kislány lett e,jó?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!