Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8hetesen tudnék menni nőgyógyá...

8hetesen tudnék menni nőgyógyászoz. Az már késő lenne?

Figyelt kérdés
Vasárnapra nem vártam.nem is jött.hétfő este már erős pozitívat teszteltem,és kedden is.Nőgyógyra csak 24.ére kaptam időpontot.akkorra kb 7-8hetes leszek.kicsit félek,mert sokat emeltem egészen Hétfő estig,és nyilalgatott is a hasam alja.remélem nincs semmi baj,és hogy normális terhesség,nem méhenkívüli..vagy petefészek ciszta miatt pozi a teszt..enyhe alhasi fájdalmaim még mindig vannak.és a fejem fáj nagyon.
2012. júl. 5. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó akkor menned. Én 6 hetesen mentem, de még üres volt a zsák. S idegeskedhettem a 8. hétig, feleslegesen :-)

Nyilalás nem baj. Ha méhen kívüli, az elvileg nagyon tud fájni majd.

Gratula a babához :-)

2012. júl. 5. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)) remélem hogy nem lesz baj,mert nagyon szeretnénk a picit,és már olyan boldog vagyok..simogatom a hasam :D egész nap csak rá tudok gondolni:DD
2012. júl. 5. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hetesen ideális, már látszik a petezsákban a kis embrió és van szívhang is! Amúgy a méhen kívüli terhességnek ugyanazok a tünetei, mint a méhen belülinek, ritka az amikor nagyon brutálisan fáj. De csak gondolkozz pozitívan, így tuti nem lesz gond!
2012. júl. 5. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hetesen a legjobb, én is annyi idősen mentem, már a szívverését is hallottam. Ne félj, nem lesz semmi baja az emeléstől, mert az már jelentkezett volna. A fejfájás a hormonok miatt van, tegyél rá hidegvizes borogatást és pihenj, amennyit csak tudsz. És gratulálok! 19hkm
2012. júl. 5. 18:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat,és én is Gratulálok nektek!!!:)))
2012. júl. 5. 18:32
 6/7 Edibaby válasza:

szia

én is annyi idős vagyok mint te, vagyis a terhességem :)

én voltam már ultrahangon de nem volt több értelme minthogy megnyugodjak igen tényleg kismama vagyok.

a 8 hetesen már elég sok minden látható és hallható számunkra is :)

a hasad alja azért nyilallgatott mert a méhedet tartó kis "vezetékek" húzódtak ilyet én is sokszor érzek de ez csak egy arra utaló jel hogy figyelj oda mert nem csak magadra kell most már vigyáznod. nekem az alhasi fájdalom ellen bevált az hogy egy kispárnát teszek a popsim alá és így fekszem felhúzott lábbal. kellemes hétvégét, majd írd meg mi volt a dokinál.

2012. júl. 6. 08:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben van,mindenképp megírom,és Gratulálok neked is!!! :DD
2012. júl. 7. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!