33. hétben vagyok, és úgy érzem semmit nem nőtt a hasam a 29. hét óta. Akkor 87 most 88 cm köldöknél mérve, az UH a 29. héten rendben találta a kicsit. Holnap megyek dokihoz. Szerintetek baj lehet? Nagyon aggódom
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 11:35
1/3 A kérdező kommentje:
és hízni se híztam. Ilyenkor, ebben a terhességi időben is megállhat a baba a fejlődésben?
2012. júl. 5. 11:41
2/3 anonim válasza:
Az semmit sem jelent, nekem is vannak ilyen időszakok, ne aggódj ezen!!
3/3 anonim válasza:
Én a 28. héttől egyáltalán nem híztam semmit. 32 hetesen 2200 grammra becsülték a babát, 36 hetesen 3300-ra, 39. héten 3870re, és aznap ennyivel is született. A has növekedése sem jelent semmit, ugyanis azt tapasztalhatod, hogy ha egy nap többször is méred, a baba változó fekvése miatt eltérőek lesznek az eredmények. Elképzelhető, hogy bentebb húzódik, hátul van, nem nyomja ki magát, jobban tart a hasizmod, stb. Nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!