Hány cm lehet a köldöknél a hasa és ez milyen a tiedéhez képest? (csak ínyenc tippelőknek)
Figyelt kérdés
Hány hetes lehet?
Most mondok egy példát:
12 hetes és 70 cm
én meg 26 hetes vagyok és 90 cm
Köszi a tippeket:))
2011. márc. 9. 08:44
1/5 anonim válasza:
30 hetes, és 101 cm, én 27+6 hetes vagyok, és 97 cm.
2/5 anonim válasza:
sztem olyan 95cm, 33-34 hetes lehetsz, én 33 hetes vagyok, 103cm de kisebbnek néz ki a tiedhez képest
4/5 anonim válasza:
25 hetes, 90 cm
Nekem 40 hetesen 108 cm volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Épp hogy 24 hetes vagyok....mindenki egyből észre veszi hogy baba van...pedig csak 86-87 cm-nél járok :)
Elég vékony volt a derekam így jó előre fele terjeszkedik a pocak, pedig a 87 cm nem vmi sok .....olyan 65ről kezdtem kb....szerintem a 100 cm-t sem fogom elérni mivel akkor a hasam egy sarokkal mindig előrébb járna :)))
2011. márc. 9. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!