Mennyire normális ha sétálás után kb. időben egy óra múlva bekeményedik a hasam? Mitől lehet ez? 26 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2008. máj. 2. 18:45
1/4 anonim válasza:
Ez csak méh összehúzódás, később is előfordul majd, nincs vele semmi gond szerintem.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon keményedik és sokáig akkor az nem igen jó.Emlitsd a dokinak ha mész hozzá.
3/4 anonim válasza:
egy óra séta után?normális szerintem.de napi 10keményedésnél ( és óránként 4nél több ) több nem jó.
boldog babavárást.
4/4 anonim válasza:
Én se tudok sétálni emiatt, mert hamar bekeményedik a pocim, a doki szerint nincs semmi baj, azt kell figyelni, hogy meddig tart.Ha csak percig vagy kevesebb ideig, akkor semmi gond, normális. Jó nagy levegőket kell venni, úgy könnyebben ellazulsz, és ne aggódj miatta!
Kellemes babavárást!30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!