Kismamik mennyit híztatok? Mennyi az "ideális"? Az orvosom szerint 8 kiló, sztem nem :-) én most 29 hetes vagyok és elértem a 8 kilót
Engem folyamatosan a diétával piszkál a doki, mert 35 hetes vagyok és 15kg felszedtem, 55kg-ról indultam, én nem tartom soknak, van aki 20-25kg is felszed. Különben meg a terhesvitamintól és a vérszaporítótól lett ilyen jó étvágyam, hát ez van, majd lemennek a felesleges kilók ha a kis drágám kinn lesz,
Minden jót,
35 hetes kismama:)
Szia!
Szerintem nincs ideális súlynövekedés, bár hallottam olyat nődokitól, hogy ne merjen a nő 8 kilónál többet hízni. Mintha ezen múlna.
Az első babámat 74 kg-val kezdtem,a 12. héten már plusz 5 kilónál tartottam, ha rá gondoltam a kajára, hopp felugrott egy kiló. 98 kiló után már nem mértem (ez a szülés előtt 2 héttel volt).
A másodikat 88 kg-val kezdtem, most a 24. héten vagyok és idáig +-2 kiló, eléggé hullámzó a súlyom.
úgy tudom, 15 kg-ig elfogadható, aki túlsúllyal indult, annak kevesebbet "szabad" híznia.
én 8 kg-t híztam
27+2 hetes vagyok és 5.5 kg-nál tartok. A barátnőm mikor terhes volt, 28-29 hetesen tartott 9 kilónál és a védőnője megdícsérte. Szerintem nem sok a 8 kiló! És az hogy mi az elfogadott...aki vizesedik azon több + lesz a mérleg szerint.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!