34 hetesen pár csepp vér?
Pisilés után 1-2 csepp vér maradt a wc papíron. Nem tudom biztosan megmondani, hogy a vizelettel űrült vagy hüvelyből jött. A vizelet űrítés nem fáj, a veséim sem fájnak, a pici fiam pedig rendesen mocorog. Lehet baj? Mit jelenthet ez?
34hkm
Köszönöm a válaszokat! Mindenképp elmegyek az orvosomhoz, tudom hogy ezzel nem szabad játszani csak kíváncsi voltam, hogy hátha van valami ötletetek, hogy mi lehet.
Kb. olyan 8 hetes terhes voltam, amikor történt hasonló, mivel akkor nem itthon voltam így a legközelebbi kórháznak vettem az irányt, ami a szentesi volt. Nagyon rossz tapasztalataim voltak ott. A szülészet- nőgyógyászat ügyeletére siettünk. Elmondtam az orvosnak aki fogadott, hogy vért láttam a vizeletemben és hogy 8 hetes vagyok, erre totál bunkón rámförmedt, hogy akkor mit keresek én ott, ezzel ő nem tud mit kezdeni. El tudjátok képzelni mit érezhettem akkor, nagyon féltem, hogy valami baja lehet a babámnak, erre az orvos jóformán elhajt, hogy nem tud velem mit kezdeni. Végül nem derült ki, hogy mi volt a baj, mert másnap mire eljutottam az orvosomhoz már tisza volt a vizeletem.
Tudom, hogy nem ide vág, de gondoltam megosztom veletek. A lényeg, hogy nem volt semmi komoly, de ismét bebizonyosult számomra, hogy a sok rendes és lelkiismeretes orvos, ápoló, szülésznő között még mindig vannak akik nem igazá erre a területre valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!