Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen pár csepp vér?

34 hetesen pár csepp vér?

Figyelt kérdés

Pisilés után 1-2 csepp vér maradt a wc papíron. Nem tudom biztosan megmondani, hogy a vizelettel űrült vagy hüvelyből jött. A vizelet űrítés nem fáj, a veséim sem fájnak, a pici fiam pedig rendesen mocorog. Lehet baj? Mit jelenthet ez?

34hkm

2012. júl. 5. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.A vérzés az,amivel sosem játszunk és nem találgatunk a terhesség alatt!Akár vizeletből,akár hüvelyből jött irány a doki!!MINÉL HAMARABB!Nem biztos,hogy rosszat jelent,de mi itt a monitor másik oldalán csak találgathatunk,ijesztegethetünk,vagy nyugtatgathatunk,de nem tudjuk!és ne legyen ennyi elég!Menj orvoshoz!
2012. júl. 5. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!!Inkább lásson doki,és mondja azt,hogy minden oké-terhesség alatt a vérzés mindig figyelmeztető jel.Az teljesen mindegy,hogy mekkora a mennyisége,egy-két cseppnél is orvoshoz kell fordulni.Én ajánlom,hogy menj el a dokihoz.Nekem is van már 2 kislányom,és szülésznő is vagyok.Persze egyáltalán nem jelent rögtön bajt,ne pánikolj,csak jobb az óvatosság.Majd írd meg,mi újság van!!Várom a fejleményeket!Remélem minden rendben van veletek!Üdv:2 kislány anyukája
2012. júl. 5. 08:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenképp elmegyek az orvosomhoz, tudom hogy ezzel nem szabad játszani csak kíváncsi voltam, hogy hátha van valami ötletetek, hogy mi lehet.

Kb. olyan 8 hetes terhes voltam, amikor történt hasonló, mivel akkor nem itthon voltam így a legközelebbi kórháznak vettem az irányt, ami a szentesi volt. Nagyon rossz tapasztalataim voltak ott. A szülészet- nőgyógyászat ügyeletére siettünk. Elmondtam az orvosnak aki fogadott, hogy vért láttam a vizeletemben és hogy 8 hetes vagyok, erre totál bunkón rámförmedt, hogy akkor mit keresek én ott, ezzel ő nem tud mit kezdeni. El tudjátok képzelni mit érezhettem akkor, nagyon féltem, hogy valami baja lehet a babámnak, erre az orvos jóformán elhajt, hogy nem tud velem mit kezdeni. Végül nem derült ki, hogy mi volt a baj, mert másnap mire eljutottam az orvosomhoz már tisza volt a vizeletem.

Tudom, hogy nem ide vág, de gondoltam megosztom veletek. A lényeg, hogy nem volt semmi komoly, de ismét bebizonyosult számomra, hogy a sok rendes és lelkiismeretes orvos, ápoló, szülésznő között még mindig vannak akik nem igazá erre a területre valók.

2012. júl. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!