Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha háton fekve rendes halálfél...

Ha háton fekve rendes halálfélelmem lesz, annyira rosszul leszek, akkor ez a szülésnél is igy lesz? Ilyenkor izzadok, szédülök, érzem h vesztem el az eszméletem. Ezt már 3 hete érzem.35 hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Ez nem normális, már rég orvoshoz kellett volna menned vele!
2012. júl. 4. 21:11
 2/9 A kérdező kommentje:
a védönö szerint nagy a baba és nyomja az idegeket...
2012. júl. 4. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Sokan vannak még ebben a helyzetben, mert ilyenkor a megnövekedett méh nyomhatja az ereket, ez okozza a tüneteket. A dokidnál csak háton fekve lehet szülni? Érdeklődd meg, nem lehetsz-e számodra kényelmesebb pózban a kitolás alatt. Neki sem érdeke, hogy elájulj kitolás közben.
2012. júl. 4. 21:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Nálam is így van,nem kell bepánikolni,néha arra ébredek h nem kapok levegőt.közel 3 kiló nehezedik a belső szerveidre teljesen normális a légszomj és a többi.izzadni mindenki izzad...40 fok van.szédülés=nem kapsz elég oxigént.ezért kell oldalt feküdni.

szülésnél nem így lesz mert nem fekszel teljesen hanyatt.

39hkm

2012. júl. 4. 21:19
 5/9 A kérdező kommentje:
nálunk 20 fok van itt külföldön :) de csak olyankor kap el a höhullám ha háton fekszem. gondolom lehet más pozban is,nagyon remélem mert iszonyatos érzés fog el olyankor...uh-on is majd meghaltam,de fogtam magam és oldalra fordultam. Ejszaka nincs gond, csak ha elfeledkezem magamrol.de akkor ez már végigkiséri a maradék 5 hetemet?
2012. júl. 4. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen előrehaladott állapotban tilos hanyatt feküdni! Nyomja a fő eret a testedben a méhed, nem csoda, hogy rosszul vagy, nem kap megfelelő vérellátást az agyad! Oldalt szabad csak feküdni. Szüléskor sem fognak hanyatt fektetni, max félig ülő helyzetben, úgy, hogy lábaid megemelik.
2012. júl. 4. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
6.-nál a pont!Igen végig kísérheti,de kb a 20.héttől amúgy sem szabad háton feküdni.
2012. júl. 4. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Minden terhesség más, nem minden babánál jön elő, hogy a kismama nem tud háton feküdni. Nekem pl most a második terhesség alatt nem gond háton feküdni, perdig 32. hétben járok. Első babánál már a terhesség felétől nem bírtam háton lenni.

A szülésnél nem tudom ott hogy van, meg lehet, hogy Mo-on is kórházanként különböző, de nem vízszintes testhelyzetben kellett szülni, hanem félig ülőben, a szülőágy meg volt döntve.

Vajúdni pedig úgy a legjobb, ha nem fekszel közben, hanem járkálsz, sétálsz, mozogsz, mert úgy könnyebben tudsz tágulni.

Légzéstechnikákat gyakorolj még a szülésig, az sokat segít!

2012. júl. 4. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez nálam is így volt.Nem is ajánlják 20 hét felett a háton fekvést mert az nyomja az ereket amik a gerinc mentén futnak.A dokival mindenképp beszélj erről,még szülés előtt.

Szülés közben nem volt gondom(háton szültem).

2012. júl. 4. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!