Ha háton fekve rendes halálfélelmem lesz, annyira rosszul leszek, akkor ez a szülésnél is igy lesz? Ilyenkor izzadok, szédülök, érzem h vesztem el az eszméletem. Ezt már 3 hete érzem.35 hkm
Nálam is így van,nem kell bepánikolni,néha arra ébredek h nem kapok levegőt.közel 3 kiló nehezedik a belső szerveidre teljesen normális a légszomj és a többi.izzadni mindenki izzad...40 fok van.szédülés=nem kapsz elég oxigént.ezért kell oldalt feküdni.
szülésnél nem így lesz mert nem fekszel teljesen hanyatt.
39hkm
Minden terhesség más, nem minden babánál jön elő, hogy a kismama nem tud háton feküdni. Nekem pl most a második terhesség alatt nem gond háton feküdni, perdig 32. hétben járok. Első babánál már a terhesség felétől nem bírtam háton lenni.
A szülésnél nem tudom ott hogy van, meg lehet, hogy Mo-on is kórházanként különböző, de nem vízszintes testhelyzetben kellett szülni, hanem félig ülőben, a szülőágy meg volt döntve.
Vajúdni pedig úgy a legjobb, ha nem fekszel közben, hanem járkálsz, sétálsz, mozogsz, mert úgy könnyebben tudsz tágulni.
Légzéstechnikákat gyakorolj még a szülésig, az sokat segít!
Ez nálam is így volt.Nem is ajánlják 20 hét felett a háton fekvést mert az nyomja az ereket amik a gerinc mentén futnak.A dokival mindenképp beszélj erről,még szülés előtt.
Szülés közben nem volt gondom(háton szültem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!