7 hetes vagyok. Most elmentem pisilni és rozsaszines vlami volt a papiron, mint mensi elott, ez mi? Nem fáj a hasam, olyan érzésem lett miota láttam; mintha meg akarna jonni.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, meg az aggódást, de nincs semmi baj hálistennek.
Még jó, hogy nem riasztottam az ügyeletet meg anyumat tegnap este, lett volna botrány.
Ma voltam dokinál, megvizsgált, azt mondta valószínű csak valami hajszálér pattant el, azért volt a kis barnázás.Akkor hívjam fel azonnal, ha élénkpiros, görcsölök és darabos a vérzés.
Megnézett ultrahangon is, 3 milis petezsákot látott, szóval a bébim még csak egy kis paca:)Pedig én 7 hetesnek számítottam magam, de valószínű egy héttel később volt pé-m,mint én gondoltam.
Nem tervezett a baba, ezért nem mondtam még anyumnak. Sőt a párom nem is nagyon szeretné megtartani, úgyhogy most épp kétségek közt vagyok.Eljött velem ő is, és támogat és nem ellenséges velem, de nem szeretné megtartani.Még nagyon fiatalok vagyunk. Hétfőn felhívom a Családvédelmiseket, elindítom az abortuszhoz vezető eljárást, a doki javaslatára, hogy ne csússzunk ki az időből, de én nem akarom elvetetni:(((Ma du, ha párom hazajön a melóból megbeszéljük és ma este vagy holnap du beszélek anyummal is és remélem rá tudom őket venni, hogy ne kelljen megölni a kisbabámat:((
Megkérdezhetem hogy mennyi idősek vagytok, mert írtad hogy fiatalok vagytok.Örülök hogy minden rendben az uhán, de ha ennyire aggótdtok a babáért akkor csak szeretnétek ti?Mert ha nem így lenne akkor nem mentél volna dokihoz.
Ha csak egy lehetőség van rá akkor beszéljétek még át jó sokszor, van még idő eldönteni hogy mit szeretnétek.
Én nem ítélem el az abortuszt, de első baba, és lehet egy életen át bánjátok majd.
Nehéz egy ilyen dologban dönteni, de kívánom hogy helyesen döntsetek!!
Az egyik válaszoló.
Én 21 vagyok, a párom 22.
Persze átrágjuk még sokszor, meg anyukámat is bevonom a dologba és majd valamit kitalálunk.
Én aggódtam a tegnapi miatt, meg amúgy is ma mentem volna dokihoz. Azért, mert én megszeretném tartani. A párom reménykedett, hogy igazából megjön a mensim és a teszt tévedett...:S
köszönöm...de mi van, ha mégis csak kitartana velem baba nélkül,de babával nem?nem kényszeríthetem bele egy ilyen nagyhorderejű döntésbe....
és egyedül miből nevelem fel?a szeretet nem elég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!