Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok. Most elmentem...

7 hetes vagyok. Most elmentem pisilni és rozsaszines vlami volt a papiron, mint mensi elott, ez mi? Nem fáj a hasam, olyan érzésem lett miota láttam; mintha meg akarna jonni.

Figyelt kérdés
holnap reggel megyek dokihoz, az mèg nem kèso ugye???ugye nem lesz baj???
2009. júl. 9. 22:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szia! Drukkolok nagyon! Írd meg kérlek mit mondott a doki!
2009. júl. 10. 10:14
 12/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, meg az aggódást, de nincs semmi baj hálistennek.

Még jó, hogy nem riasztottam az ügyeletet meg anyumat tegnap este, lett volna botrány.

Ma voltam dokinál, megvizsgált, azt mondta valószínű csak valami hajszálér pattant el, azért volt a kis barnázás.Akkor hívjam fel azonnal, ha élénkpiros, görcsölök és darabos a vérzés.

Megnézett ultrahangon is, 3 milis petezsákot látott, szóval a bébim még csak egy kis paca:)Pedig én 7 hetesnek számítottam magam, de valószínű egy héttel később volt pé-m,mint én gondoltam.

Nem tervezett a baba, ezért nem mondtam még anyumnak. Sőt a párom nem is nagyon szeretné megtartani, úgyhogy most épp kétségek közt vagyok.Eljött velem ő is, és támogat és nem ellenséges velem, de nem szeretné megtartani.Még nagyon fiatalok vagyunk. Hétfőn felhívom a Családvédelmiseket, elindítom az abortuszhoz vezető eljárást, a doki javaslatára, hogy ne csússzunk ki az időből, de én nem akarom elvetetni:(((Ma du, ha párom hazajön a melóból megbeszéljük és ma este vagy holnap du beszélek anyummal is és remélem rá tudom őket venni, hogy ne kelljen megölni a kisbabámat:((

2009. júl. 10. 12:57
 13/23 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hogy mennyi idősek vagytok, mert írtad hogy fiatalok vagytok.Örülök hogy minden rendben az uhán, de ha ennyire aggótdtok a babáért akkor csak szeretnétek ti?Mert ha nem így lenne akkor nem mentél volna dokihoz.

Ha csak egy lehetőség van rá akkor beszéljétek még át jó sokszor, van még idő eldönteni hogy mit szeretnétek.

Én nem ítélem el az abortuszt, de első baba, és lehet egy életen át bánjátok majd.

Nehéz egy ilyen dologban dönteni, de kívánom hogy helyesen döntsetek!!

Az egyik válaszoló.

2009. júl. 10. 14:14
 14/23 A kérdező kommentje:

Én 21 vagyok, a párom 22.

Persze átrágjuk még sokszor, meg anyukámat is bevonom a dologba és majd valamit kitalálunk.

Én aggódtam a tegnapi miatt, meg amúgy is ma mentem volna dokihoz. Azért, mert én megszeretném tartani. A párom reménykedett, hogy igazából megjön a mensim és a teszt tévedett...:S

2009. júl. 10. 14:44
 15/23 anonim ***** válasza:
A Magne B6 mellett hüvelykúpot is írhat fel az orvos. 5hetes terhes vagyok, és nekem is volt rózsaszín folyásom egy napig, amitől nagyon megijedtem, és elmentem dokihoz. Terhesvitamint (Elevit), MagneB 6-ot és hüvelykúpot írt fel a doki. A rózsaszín biztos hogy vér, de ne aggódj, még nincs veszve semmi! Drukkolok!
2009. júl. 10. 20:45
 16/23 A kérdező kommentje:
szia!köszi, de nekem nem írt fel semmit a dokim, megvizsgált rendesen, nem mondott semmit. illetve azt, hogy szedjek terhesvitamint, úgyhogy ma elkezdtem a Femibiont.
2009. júl. 10. 20:46
 17/23 anonim ***** válasza:
Szia! Örülök, hogy nincs baj a babával! :-) Csak azt tudom tanácsolni, hogy hallgass a szívedre, és ha meg szeretnéd tartani, tartsd meg a babát! Szerintem egyáltalán nem vagytok hozzá túl fiatalok! Én csak pár évvel vagyok Nálad idősebb, és terveztük a babát, de sajnos elvetéltem. :-( Mindent megadnék érte ha ez nem történt volna meg... Nehogy megbánd a döntésed, és esetleg később az abortusz hatására nehezen ess teherbe! Nem rábeszélni szeretnélek, hogy tartsd meg, csak tényleg jól gondold át! Másrészt meg nem rosszindulatból írom, de ki tudja, hogy a barátoddal meddig lesztek együtt; ha szeret, a babával együtt is elfogad, de csak miatta ne vetesd el, mert ki tudja, hogy meddig fog melletted kitartani! Remélem sikerül számodra jó döntést hoznod, drukkolok Neked! :-)
2009. júl. 10. 22:23
 18/23 A kérdező kommentje:

köszönöm...de mi van, ha mégis csak kitartana velem baba nélkül,de babával nem?nem kényszeríthetem bele egy ilyen nagyhorderejű döntésbe....

és egyedül miből nevelem fel?a szeretet nem elég...

2009. júl. 10. 22:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Megértelek, csak olyan rossz volt olvasni a soraidat, hogy Te szíved szerint megtartanád a babát, és a párod meg nem akarja... Meg hogy megpróbálod rávenni hogy ne kelljen megölni a babátokat. :-( Ez nagyon szívszorító mondat volt. :-( Akárhogy is viszonyulna a párod ehhez az egészhez, biztosan nem kellene egyedül felnevelned, a szüleid segítenének. Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben vagy, kívánom hogy jól tudj dönteni, ezt tényleg nagyon jól át kell rágni, mert utólag már nem lehet visszacsinálni! Írj majd hogy hogy döntöttetek!
2009. júl. 10. 23:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja vállalni a gyereket ,ami az övé is és képes volna emiatt téged elhagyni szégyenében süllyedjen a föld alá.Az én férjem 23 évesen 2 gyermekes apuka volt.Ilyen elhagyásos hülyeség sose jutott eszébe.Ha elveteted a babát lehet hogy lelkiismeret furdalás fog gyötörni egész életedben.Fogjon össze az agész család,és akkor minden rendben lesz.Ne hagyd hogy a fejed fölött döntesenek.,hiszen a te testedben ,lelkedben mennek végre a dolgok.Nálatok még fiatalabbak is vállalnak gyereket.Én mindenféleképpen kitartanék a baba mellett.
2009. júl. 13. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!