Dr Gerencsér Géza, uzsoki kórház. Ki mit tud róla?
Figyelt kérdés
Őt ajánlották, annyit tudok hogy még viszonylag fiatal, de állítólag humoros jó fej, szakmailag is ott van. Aki nála szült, leírná a tapasztalatát? Mennyit kért fogadott dokiként, mennyit volt jelen a szülésnél, stb.2012. júl. 4. 12:17
1/3 anonim válasza:
A kórházról tudok csak írni, esetleg ha érdekel...
2/3 anonim válasza:
Nekem ő a dokim, 2010-ben nála szültem az Uszokiban, csak + a tapasztalatom, bejött éjfélkor, fél2-re meglett a baba, első baba volt, párhuzamosan vezetett 2 szülést, de nem is tudom, hogy csinálta, mert alig-alig vettem észre, hogy kiment. A humor is igaz, vajúdás közben is sikerült mosolyra fakasztania :) Kérni konkrétan nem mondott összeget, mi fizettünk neki, amennyit gondoltunk. Jövő februárban nála fogom a 2. babámat szülni :)
3/3 Golan Trevize válasza:
Ha még aktuális a kérdés, keress meg privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!