Van WIFI a Jász-Nagykun Szolnok megyei Hetényi Géza kórházban?
Figyelt kérdés
Februárban műtétem lesz, és be kell feküdnöm pár napra a Hetényi Géza kórházba, és az unalom elkerülése érdekében, meg hogy ne a fájdalomra koncentráljak beviszem a laptopomat.... Sajnos nincsen mobilinternet előfizetésem, ezért jól jönne a wifi :)
Valaki tudja esetleg, hogy van e a kórháznak wifije, vagy hogy a kórházból lehet e fogni más ingyenes wifit???
Előre is köszönöm a segítséget :)
2012. jan. 6. 20:16
1/5 anonim válasza:
Már a kórházban is a wowot akarod nyomni?-_-'
2/5 A kérdező kommentje:
nem wowozom :) gta-zni szoktam, ahhoz nem kell net :) csak 1-2 ismerősömmel akarok bent beszélni, akik nem tudnak majd látogatóba jönni....
2012. jan. 6. 20:23
3/5 Napkiraly válasza:
Vigyél okostelefont, mert ott nem sok neted lesz sztem.
4/5 anonim válasza:
Nincs net.Próbálkoztam vele, hogy találok e a kórházban vagy valami környéki wifit de az enyém nem érzékelt.
Én 2x feküdtem benn és csak úgy bírtam netezni, hogy vettem ilyen 'mobilnet'et
De ha viszel okostelefont nem lesz probléma...
5/5 anonim válasza:
mai napig nincs, örüljön az ember, ha élve elhagyja azt a koszfészket... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!