Szolnoki Hetényi Géza Kórház Szülészetéről vélemények?!
Sziasztok!
Én egy éve szültem ott, leírom a tapasztalataimat.
A babával együtt vagy, így a szoptatásra nagyon rákoncetrálnak, hozzám még éjszaka is bejöttek és felkeltettek hogy szoptassam a babámat, mert ezen múlt hogy másnap hajöhetünk e.Nem sokat tudtam aludni a 3 nap alatt, mert négy ágyasban voltam, és vagy a másik baba sírt, vagy szoptattam, vagy látogató jött.
Azt hiszem van egy vagy két egy ágyas is, de többnyira négy ágyas, vagy kettő.
Higiénia, hát mint ahol nyolc frissen szült nő használ egy wc-ét és zuhanyzót.Nekem a szobából nyílt a fürdő.De akkor és ott nem tudtam a tisztaságon filózni, elég kimerült voltam, örültem ha elvégeztem a dolgom és nem estem össze:-)
Nővérek között van egy két nagyon aranyos, van egy két kevésbé.
A szülésznők szerintem többnyire aranyosak.
Ruhát vihetsz a babának, én nem vittem, de sokan visznek.
Lesz fényképész, szülés másnapján keres fel, de adni kell neki előleget, mert amúgy nem fényképez.Van üdvözlő kártya, kulcstartó, hűtőmágnes stb...
Hú ennyi hirtelen, ha van még kérdés, szívesen válaszolok.
Én ugye négy ágyasban voltam, ott az egyik c. volt, igaz nem szólt kettőt sem, tehát nem igen szeparálnak szerintem.
Látogatás folyamatosan van, de csak üvegablakon keresztül nézhetik meg a kicsit a látogatók.Te kimehetsz, de ők nem mehetnek be hozzád.Odatolod a folyosóra a babát, és kinről nézhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!