Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kérdezzem meg a Dokitól?

Hogy kérdezzem meg a Dokitól?

Figyelt kérdés
12 hetes kismama vagyok.ma megyek uh.ra és ma szeretném megbeszélni az orvossal h. nála szeretnék szülni.de nem tudom h hogyan kérdezzek rá h. lehet e és h. mennyi lenne összegbe.olyan kis aranyos fiatal doki:)mindig zavarba van Ő is és Én is!:)
2012. júl. 4. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha csak szülni szeretnél nála, akkor ráérsz még megkérdezni, én a 30. héten kérdeztem meg!

Ha mindenképp most akarod, akkor elé állsz, és mondod neki: hogy szeretnéd felkérni, mint orvost, aki ott lesz veled szülésnél, az anyagi vonzata is érdekelne, persze stílusosan megfogalmazva! Azért szokták később, mert akkor már a doki is tudja, mikor megy szabira...

39+5 hkm

2012. júl. 4. 07:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt :) én megkérdeztem Tőle, hogy vàllalná-e, hogy levezeti a szülésem. Igent mondott, vártam h mondjon árat de nem tette. Kellemetlennek tartottam volna arra is rákérdezni ezért megkérdeztem az asszisztensétől. Ő sem mondott összeget, annyit mondott hogy általában a magánrendelés alapdíjának a tízszeresét szokták az anyukák adni, de anyagi helyzettől is függ a dolog.

Így mi annyit adtunk, nem reklamált. Hidd el, nem lesz ám annyira zavarban egyébként. Biztos volt már pár szülése, és hozzászokott már ehhez :)

2012. júl. 4. 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:

"Azt szeretném megkérdezni, hogy a Doktor úr vállal-e szülést, és ha igen, akkor elvállalna-e engem."

Én az anyagi részt nem kérdezném meg, hanem adnék, amennyit én gondolok. Nekem az az elvem, ha egy orvos előre mond árat, akkor inkább kösz szépen, nem akarok ott szülni. Ha annyira ragaszkodik egy adott összeghez, akkor úgyis lesz olyan bunkó és mondani fogja magától.

2012. júl. 4. 08:05
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat.:)majd valahogy csak kinyögöm.egyébként neki még nincs magánrendelője nem rég lett csak orvos.én a 2.gyereket nála szültem még rezidensként.:)nemsokkal idősebb nálam
2012. júl. 4. 08:21
 5/10 gabszem ***** válasza:
én vártam ezzel kb félidőig vagy kicsit tovább, akkor kérdeztem meg hogy szülhetnék -e nála és hogy mennyi lenne. Nekem nagyon kínos volt.
2012. júl. 4. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Én magán dokihoz járok, és az első alkalommal, amikor kaptam könyvecskét, amiben gyűjhetem a papírokat. Oda volt betéve egy levél, abban volt leírva, hogy válal szülést, és a 27. hétig ezt jelezze a kismama, mert ő is úgy tervezi a szabit. De ár nincs benne, én meg nyuszi vagyok és nem akarom megkérdezni, mert ha sok, akkor biztos nem kérjük fel. Akkor meg ciki.
2012. júl. 4. 08:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát igen....-.- sajnos némelyiknek van pofája elkérni több tízezret.
2012. júl. 4. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem, hogy Doktor úr, vállalja-e hogy levezeti majd a szülést?

Azt mondta igen! Megadta a mobiljanszámát, ha valami van hívjam azon

Anyagiakat nem kérdeztem, úgy gondoltam ez hála pénz, annyit adok majd amennyit tudok, illetve amennyit megérdemel, ahogy viselkedik velem, mennyire segítökesz ...

50.000 adtam végül.

2012. júl. 4. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a 30. hét körül rákérdeztem viccesen, hogy van-e programja június közepére (akkorra voltam kiírva) :) Egyből vette a lapot :D
2012. júl. 4. 10:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Én nála szültem a 2. gyerkőcöt.a 6 hetes kontrollra mikor vissza mentem vittem neki egy bonbont meg egy aranyos képeslapot amibe bele írtam h köszönöm h a világra segített.aláírás Kiss Balázs!:)attól úgy zavarba jött elsem akarta fogadni.igaz h. akkor Ő volt az ügyeletes de teljes figyelmet kaptam Tőle!:)
2012. júl. 4. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!