Kinek mennyire mocorog a baba a melegben? és ki hogy bírja?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 23:02
1/6 anonim válasza:
Keveset, a megszokotthoz képest! Sajnos nem nagyon bírjuk a meleget, de már nincs sok hátra! Neked mennyi van még?
39+5 hkm
2/6 A kérdező kommentje:
URISTEN DE JO NEKED:):) NEKEM MÉG SOK 24 HETES KISMAMA VAGYOK DE ÉN EGYSZERŰEN NEEM TOM ELVISELNI MA ÉPP CSINÁLT VALASMT:
)
2012. júl. 3. 23:17
3/6 A kérdező kommentje:
bocsánat a nagy betűért
2012. júl. 4. 00:28
4/6 anonim válasza:
Szia! Én is 24 hetes vagyok, és mi is ki vagyunk ütve tőle! A picúr is csak akkor mozog igazán, ha benedvesítem picit a pocim! Ráadásul hétfőn voltam cukorterhelésen, 4 óra az SZTKban, még mindig nem hevertük ki!:-\ :-) Te túl vagy már rajta?
Üdv, 24+3 hkm
5/6 anonim válasza:
Kitartás! Nekem csak ez az utolsó hét telik nagyon-nagyon lassan! Hidd el, gyorsan elrepül az idő! Boldog Babavárást!
6/6 anonim válasza:
Ez az én kérdésem volt tegnap: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nekem csak este aktív, napközben szinte semmi. Őt is megviseli a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!