Nektek is kevesebbet mozog a baba ebben a melegben?
Szinte egész nap meg se moccan. Néha néha rúg 1-2-t, aztán megint órákig csend. Én is elég nyomott vagyok ebben az időben, ez hat a babára is?
Tegnap is ez volt, reggel mozgott, meg este, de napközben nem.
Igen, elég lusti már vagy 3-4 napja! Jelzi, hogy jól van, de nem viszi túlzásba!
39+4 hkm
Meg sem áll... Alig bírok ülni, mindig bordán rúg. :)
Nekem akkor nyugis, ha hűvösebb van. Furcsállom is. :)
Én utálom a meleget és a nyarat, a hűvösben érzem jól magam, ezek szerint a babám is. :)
Hűvösebb időben hallgatott is rám, de ebben a melegben beszélhetek és csokizhatok, semmi.
Én 22 hetes babás vagyok.:)
Nekem ugyanolyan virgoncka a kislányom,sőt éjjel még intenzívebb.:)
Nekem eddig nem befolyásolta a meleg, nem volt aluszékonyabb. De ez a napok óta tartó kánikula megtette a hatását, mert kevesebbet mozog. Ha eszembe jut, hogy nem is éreztem már egy ideje, akkor feszít egy nagyot. Már annyira nem rugdos, gondolom nincs annyi helye.
35hkm
Nekem napközben, ha mondjuk úgy ülök ahogy neki nem tetszik csak akkor moccan meg, de amúgy este szokta "kirúgni a ház oldalát" :) esténként sokkal intenzívebb, ha már mondjuk lefekszek.. :)
szintén 22 hetes km :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!