Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kevesebbet mozog a baba?

Kevesebbet mozog a baba?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok es tegnap meg ma kevesebbet mozog a picur! Bejelenkezik elegszer de nem mozog annyit mind elotte! Normalis ez?
2012. febr. 2. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Én 31 hetes vagyok, és nekem is tegnap és ma alig mozgott/mozog. Néha-néha mozdul egy finomat, de azt is ritkán, és nagyon finoman. Bár tegnap óta nyomom az ágyat (aranyérrel szenvedek), és először erre gondoltam.

Lehet, hogy frontos a helyzet?

2012. febr. 2. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! 33 hetes kismama vagyok, és 2 napja nekem is kevesebbet mozog. Néha bejelentkezik, és ennyi. Ha tehetném én is átaludnám az egész napot, lehet Ő is ezt teszi.:-) Ma úgyis megyek dokihoz, remélem minden ok lesz.

Boldog babavárást!

2012. febr. 2. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, brutál hidegfront jön,e maitt lehet lustibb a pici!!A lényeg, hogy minden nap érzed, de az nem baj, ha nem annyira aktív!Meg még nem is olyan nagyon nagy, lehet befelé rugdos, amit nem érzel.

Nekem is voltak ilyen napok,aztán végül egy hidegfront indította be a szülést,a 39.héten.

Azóta is megérzi ha hülye idő jön, nyűgösebb, főleg mikor nagy szél van kint.

Boldog babavárást:)

Ja és még annyit, hogy mikor nekem nem mocorgott,akkor mindig mondtam neki, hogy "rúgj egy picit anyának" és simogattam a pocim, ez mindig bejött, akkor megnyugodtam:)

2012. febr. 2. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én is feltettem ezt a kérdést pár hete :) :)

2012. febr. 2. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!