Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tetszenek nektek ezek a nevek?

Tetszenek nektek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Mé nem tudjuk hoy fiúő e vagy lány de ezeket a neveket találtuk ki:

Kiss Benett Marián

vagy

Kiss Jázmin Lara.

Hogy tetszik nektek?

Azért ragaszkodok a két keresztnévhez mert már van 2 kisfiam és nekik is 2 keresztnevük van.

2012. júl. 3. 22:16
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Benett-et vezeteknevkent hallottam meg, kulhonban, van is ilyen vezeteknevu kolleganom. Keresztnevkent nem hallottam meg, de kulonleges. Marian nem tetszik, vhogy nekem noies csengese van. Meg vhogy a Kiss vezeteknevvel nem tudom.

Jazmin-bol sok van, itt nalunk rengeteg indiai bevandorlo kislanyat hivjak igy csak angol leirassal, h Jasmin. Lara itt kulhonban elegge elterjedt.

2012. júl. 4. 05:29
 32/39 anonim ***** válasza:
Csak a Lara tetszik. A Jázminnal sosem voltam kibékülve. Benett tűrhető, Marián nekem Mariann.
2012. júl. 4. 06:25
 33/39 anonim ***** válasza:

"Tetszenek nektek ezek a nevek?"

NEM! Egyáltalán NEM! De a te gyereked lesz, úgy rontod el az életét, ahogyan akarod!

2012. júl. 4. 07:24
 34/39 anonim ***** válasza:
A fiúnév nem tetszik. A lánynév igen, de a Jázmin pont, hogy tucatnév...
2012. júl. 4. 10:04
 35/39 anonim ***** válasza:
Na és akkor mi a fene van ha a Rékáék gyereke is Lara?Ennyi erővel el se nevezzük a gyerekeinket mert már valaki másnak a neve is az amit mi adnák .Annyira sötétek és sík hülyék,buták,szűk látókörűek vagytok hogy az valami félelmetes...
2012. júl. 4. 10:25
 36/39 anonim ***** válasza:

Lányom Réka, és egyik h.lye ismerősöm megkérdezte, hogy csak nem a Rubint Réka után?

Néztem nagyot, hogy ekkora marha hogy lehet. Nem, nem a Rubint Réka után lett ez a neve.

2012. júl. 4. 10:39
 37/39 A kérdező kommentje:

Esküszöm hogy ennyi primitív emberrel még nem találkoztam a neten mint akik itt vannak.Mit gondol a sok hülye hogy azért nevezem el így a gyereket mert azt hiszem hogy ő is így gazdag lesz vagy celeb.Nagyon tudom sajnálni ezt a sok embert,hogy így lepontoznak más embereket úgy hogy nem is ismerik.Gondoltam pl Rubint Rékára vagy a Norbira.Komolyan ezek nem is felnőttek csak valami megkeseredett állatok.Magyarország a bunkóiról híres.

Nagyon szépen köszönöm az érteles válaszokat a többieknek!!!!!

2012. júl. 4. 10:50
 38/39 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de nekem egyik se tetszik
2012. júl. 4. 10:58
 39/39 anonim ***** válasza:
Na, nekem a Benett, a Marián meg a Lara nagyon tetszik. :) A Jázmin már kevésbé különleges. Amúgy nekem kifejezetten tetszenek a különleges nevek, na persze nem az idióta fajták (gondolok itt a Skolasztikára, a Seherezádéra meg a Szemirámiszra... :P). Nekem a hagyományos nevek vagy túl gyakoriak, vagy öreges hangzásúak. Én sem bánnám, ha kicsit ritkább lenne a nevem. Mert hangzásra tetszik, de iszonyúan zavar, hogy lassan minden 2. lányt Annának hívnak...
2012. júl. 4. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!