Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tetszenek nektek ezek a nevek?

Tetszenek nektek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Mé nem tudjuk hoy fiúő e vagy lány de ezeket a neveket találtuk ki:

Kiss Benett Marián

vagy

Kiss Jázmin Lara.

Hogy tetszik nektek?

Azért ragaszkodok a két keresztnévhez mert már van 2 kisfiam és nekik is 2 keresztnevük van.

2012. júl. 3. 22:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ja tényleg: Aerobic Norbi lánya Lara. Fúj: elvből nem adnék ilyen nevet a gyerekemnek
2012. júl. 3. 22:49
 22/39 A kérdező kommentje:
Mért pontoználak le?A véleményetekre volta kiváncsi.Én eggyet nem szeretek és az az ha ismeretlenül sértegetnek.Mért lennék rasszista?Istenem ez a sok primitív ember.Normális válaszokat várnék normális felnőttektől.Pl:Igen tetszik vagy nem tetszik.Nem azt hogy ha romák vagytok akkor válassz egy brazil szappan operából.Nevetséges!!!
2012. júl. 3. 22:49
 23/39 A kérdező kommentje:
Ja mert féltékeny vagy rá valószinüleg hogy neki össze jött az élet:D
2012. júl. 3. 22:50
 24/39 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Nem tudom miért személyeskedsz, de ha már felvetetted: szerintem nem túl jó egy meleg-leszbi páros lombikgyerekének neki egy, a világ számára szóló kirakat kapcsolatban. Ha neked ez a bejött élet, ám legyen.
2012. júl. 3. 22:56
 25/39 anonim ***** válasza:
Mindkét névpárosítás első neve tetszik,a második nem.A Marián nekem kicsit nőies hangzású,a Larát meg nem tudom megindokolni miért,csak nem tetszik.Viszont azt írod,nem akarsz tucat nevet,akkor szerintem felejtsd el a Jázmint,mert nagyon sok van belőle.
2012. júl. 3. 22:57
 26/39 A kérdező kommentje:
Kedves 24-es.Nem ez volt a kérdésem.A többieknek köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.Jó éj mindenkinek!
2012. júl. 3. 23:08
 27/39 anonim ***** válasza:
53%
már nem azért, de "A hálózat csabdájában"-ban Angela Benettnek hívják a csajt, a "Bszkeség és balítélet"-ben meg Elizabeth Benett. Ebből következik, hogy a Benett az egy vezetéknév.
2012. júl. 3. 23:17
 28/39 anonim ***** válasza:

Hát nekem tetszik a Benett, de nem tetszik a Marián, és tetszik a Jázmin (ami egyébként lassan tucat név), de nem tetszik a Lara.

Amúgy utolsó jó nagy marhaságot írtál! Attól, hogy a fent említett művekben vezetéknév a Benett, még nem jelenti azt, hogy az is. Az én vezetéknevem pl egy férfinév.

2012. júl. 3. 23:53
 29/39 anonim ***** válasza:
Én is Jázmint akartam legelsőnek,de utánanéztem,és rengeteg van belőle mostanában,ez lett a sláger,így letettem róla.Még azóta sincs uj neve a babámnak.:) A Marián nekem nagyon tetszik,Marcinak szokták becézni az összeesküvőkben szerepelt egy srác,Őt hívták így.Maga a pasi unszimpi volt,de a neve tetszett.:)A Lara is tetszik,az osztálytársainak ugy sem Rékáék kislánya fog eszükbe jutni róla,hanem Ő maga.:) A Benett az valahogy nekem nem tetszik.
2012. júl. 4. 01:24
 30/39 anonim ***** válasza:
és ha fiú lesz?
2012. júl. 4. 02:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!