Szerintetek nem sok itt az álszent, irigy ember?
Magyarul csak az érdekel, aki ugyanazt gondolja, amit te? Mi a fenének kérdeznek itt sokan, ha igazából nem is érdekli mások véleménye? Mi van, ha az a ruha xy szerint tényleg ronda vagy a kérdés tényleg hülye a válaszoló szerint? Nyilván azt fogja leírni.
Idegesítőbbek a magadfajta irigyezők, mint a leszólogatók.
Utolsó: igazad van. :)
És le lehet pontozni :D
26hkm
Ugían én nem vagyok kismama, és igen, fiatal is vagyok. De szülésznő hallgató vagyok, és lehet, hogy többet tudok a terhességről és a szülésről, mint egy 3 gyerekes anyuka. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy én annyit tudnék, mint egy orvos, vagy hogy mindent jobban tudok nála, nem. De vannak dolgok, amiket igen, és segíteni próbálnék, de én akkoris csak egy 20éves kis csitri vagyok, akinek gőze nincs a gyermeknevelésről. Egyszerűen nem értem.. :( De ahogy nézem az oldalt, a legtöbb rosszindulatú kommentnek az alapja valóban az irigység. De van ez a sok szupermami, akik mindenki mást leszólnak, aki nem úgy csinál valamit, ahogy ők..Na szerintem ez valami elhanyagolságból vagy kisebbségi komplexusból adódó dolog. Valamivel ki akarnak tűnni, és saját magukkal is el akarják hitetni, hogy ők is érnek valamit.
Nem mondom, hogy a 25. terhes lehetek-e, ha pettingeltünk, de nem élvezett belém, blablabla kérdésnél nekem is eszembe jut, hogy úúúúristen, hol volt ő a bioszóra helyett? De az ilyen érzéseket félre lehet tenni, lehet higgadtan, és segítőkészen is válaszolni. Ami sok nőnek nem megy. Lehet, hogy otthon van a dackorszakos kisfiával és az újszülött babájával segítség nélkül, ki van merülve és feszült, de nem itt kellene ezt letölteni..
Mindenkinek lehet véleménye a kérdésről vagy a kérdés felteőjéről, de szerintem itt 2 lehetőség van. FÉlre tudja tenni, és értelmes felnőtt nő módjára válaszol, próbál segíteni, vagy megnyomja a balgombot ott fent a piros X-nél, mert nem itt van a helye. Nekem ennyi a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!