17 hetesen elkezdtem vérezni?
Figyelt kérdés
Ez 1 hete délután volt, este mentem ügyeletre, az orvosom beküldött. Ott mindent rendben találtak, és azt mondták valószínű az előző napi szextől volt. Lehet ilyen? Nem utána rögtön "kellett volna" véreznem? Azóta barnázok.
A fogadott dokim nem is érdeklődött azóta sem, hogy vagyok/vagyunk, joggal várnám el? De az is lehet hogy megnézte a kórházban az ügyeleti naplót? Mit gondoltok?
2012. júl. 3. 16:59
11/11 anonim válasza:
Teljesen normális, ha az ügyeletre küldött, ha ő már nem volt bent, viszont neked kellett volna jelentkezned nála, azzal, hogy mit mondtak, javasoltak és megbeszélni vele a teendőket. Az élénk piros vérzés pláne nem jó.....
40+4 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!