Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetesen elkezdtem vérezni?

17 hetesen elkezdtem vérezni?

Figyelt kérdés

Ez 1 hete délután volt, este mentem ügyeletre, az orvosom beküldött. Ott mindent rendben találtak, és azt mondták valószínű az előző napi szextől volt. Lehet ilyen? Nem utána rögtön "kellett volna" véreznem? Azóta barnázok.

A fogadott dokim nem is érdeklődött azóta sem, hogy vagyok/vagyunk, joggal várnám el? De az is lehet hogy megnézte a kórházban az ügyeleti naplót? Mit gondoltok?

2012. júl. 3. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én elmennék orvoshoz, kórházba, nem természetes!
2012. júl. 3. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem amint lehet keresd fel, kétlem hogy ő felkeresne! viszont kerüld a szexet a pároddal, nehogy baj legyen belőle!
2012. júl. 3. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem magán dokitól sem várható el, hogy ő érdeklődjön a hogyléted felől. Ha baj van, úgyis keresed, de ha azóta barnázol az nem túl jó, mert a méhlepény már átvette a progeszteron termelést. Én már rég felkerestem volna ilyen tünettel, mert a dokim szerint a terhesség alatt semmilyen "színes" folyás nem tekinthető normálisnak.

40+3 hetes kismam

2012. júl. 3. 17:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Én felhívtam volna, hogy akkor most hogyan tovább, mikor menjek uh-ra, stb.
2012. júl. 3. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el orvoshoz, ez egyátalán nem normális!!

Nem lehet elvárni a magándokitól, hogy ő hívjon. Ha baj van, Te úgyis keresed.

2012. júl. 3. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
A barnázás ennyi ideig valóban nem jó. Szeretkezés után előfordulhat rózsaszín folyás, de az pár nap alatt elmúlik és a hüvelynyálkahártya érzékenysége okozza. Ez nem gond. Viszont élénk piros vérzésnél vagy tartós barnázáskor már mindenképpen orvoshoz kell menni. Az orvosod nem fog téged fölkeresni, panasz esetén neked kell őt megkeresned. Neki rengeteg betege, kismamája van, nehéz lenne mindenkit nyomon követni. Tehát keresd föl minél előbb.
2012. júl. 3. 20:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor mikor hívtam még élénken véreztem, úgy mintha megjött volna. Ő irányított az ügyeletre. Kicsit csalódtam hogy nem kérdezte meg, mi a helyzet velünk. Tudom hogy szex után néha előfordulhat vérzés, az érzékeny hüvely, nyálkahártya miatt, na de rá majdnem 1 napra?? Ilyet még nem hallottam.
2012. júl. 3. 20:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Élénk piros vérzésnél pár napig bent kellett volna tartani téged. Ultrahanggal kell ellenőrizni ilyenkor a burkot, hogy nincs-e hematoma ami a vérzést okozza esetleg a méhszáj állapotát. Meg kellett volna figyelni. Persze mindenhol másképpen csinálják, de nálam így volt. Csak akkor engedtek haza amikor már nem is barnáztam. Az orvosod mivel az ügyeletre irányított valószínű úgy gondolja, hogy minden rendben van, teljesen megbízik a kollégákban. Ettől még keresd föl. Ha nem keresed, ő nem fog. Nem is várhatod el, mert csak sokéves orvos-beteg kapcsolatnál van (de gyakran még akkor sem) kölcsönös megkeresés.
2012. júl. 3. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen hívd fel!majd írd le ha van valami hír.Szurkolok hogy ne legyen baj.
2012. júl. 4. 01:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Sztem cseréld le a dokit. Ha felhívtad és ő az ügyeletre küldött-utána pedig semmi érdeklődés-az baj. Azt hiszem alap elvárás lehet egy magánorvossal szemben, hogy ne egy vérző 17 hetes kismamának kelljen utána futkozni a kórházban. Én ugyanígy jártam a 12.héten, bementem az ügyeletre-hajnalban,ezért még csak fel sem hivtam-és épp mikor végeztem meglátott a dokim, jött egyből hogy mi történt, bement az ügyeleteshez, elkérte a papirjaimat, beszélt vele, és közölte hogy "átvesz" innentől, és mindent ő irányitott. Azt hiszem ez a minimum ilyen esetben. De szoritok hogy minden ok legyen.
2012. júl. 4. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!