Van olyan, akinek rosszak voltak a méhszáj értékei, mégis végig ki tudta hordani a babát?
mindenre van példa, szerencsére jó példa több van.:)
Sok kérdést elolvasok itt ezzel kapcsolatban, nekem is ez a problémám, és nagyon sokan végig kihúzzák!
Nekem 27.hét végétől a 37.ig bent kellet lennem rövidülés állandó keményedés Y alakú nyílás és egy koraszülés miatt. 40+2 hétre született a fiam :) 3700gal.
Egy jó tanács ha keményedsz bármennyit is azonnal kérj magnéziuminfúziót és minden héten minimum 4-5öt kaptam. Így húztam ki. Ja és hormont is adtak progeszteront minden héten egy szuri.
Ami még segített a pozitív gondolkodás pedig nekem otthon volt a 3 évesem így elég kemény volt pozitívnak lenni, minden nap olvastam a Bibliát. Eldöntöttem hogy nekem lesz ez a babám is koraszülött. Csak wcre és zuhanyozni keltem fel. Hidd el sikerülni fog neked is Sok erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!