Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogják látni rajtam a terhessé...

Fogják látni rajtam a terhességet addig amíg ilyen jó meleg van?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok.

Olyan jó lenne ha ijen jó időben amikor még ilyen kis rövid ruhákban járok észrevennék rajtam. Szerintetek hülye felfogás?

2012. júl. 3. 10:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

figyelj... szerintem majd meglátod...

tök mindegy mikor fog látszódni, észre fogod venni. A 25ik hét körül meg már lassanként azt kívánod bárcsak kisebb lenne :)

26hkm

2012. júl. 3. 11:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Lehet :)
2012. júl. 3. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elszomorítani, de kb egész nyáron úgy fogsz kinézni mint aki csak bekajált, de semmiképpen nem terhesnek.

Kérdésből fakadóan feltételezem, hogy első baba, szóval a 20.hétnél előbb ne nagyon várjál kifejezetten terhespocakot. Mire pocakod lesz, jön a rossz idő, aztán semmi nem fog látszani.

Jó babavárást!

2012. júl. 3. 12:39
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Elég hülye felfogás! Mit számít, hogy az idegeneknek egyértelmű-e. Te tudod, meg akik neked számítanak. Ez nem elég? Meg mi köze a rövid ruháknak a terhességhez? Lesz még nagyobb gondod is...
2012. júl. 3. 12:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Én tavaly ilyenkor 11hetes terhes voltam. Semmi nem látszott. De még nyár végén se. Szeptember közepén vették észre idegenek.
2012. júl. 3. 14:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Alkat kérdése. Egyik ismerősömnek 12 hetesen volt akkora pocija, mint nekem most 21 hetesen. Ha lengébb ruhát veszek fel, még most sem venni észre. Remélem neked hamarabb fog látszani.
2012. júl. 3. 15:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. júl. 3. 17:36
 18/18 anonim ***** válasza:
7-8hetesen az embrió 1,2 mm? hmmmm, hát az egy érdekes embrió lehet. Nem gondolod, hogy kicsikét azért már nagyob?
2012. júl. 3. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!