Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet sexelni...

Szerintetek lehet sexelni terhesseg alatt akar naponta többször is?

Figyelt kérdés
Ferjem nagyon kivan engem es akar naponta töbször is!Nagyon feltem a picit ezert azt mondtttam hogy hetente csak 1 alkalommal!Szerintetek jo igy?Vagy nyugodttan sexelhetunk?vizsgalaton csak 1-szer voltam,de a dokim nem mondta hogy nem sexelhetunk!Jövöheten megyek a következö UH-ra!Elöre is köszönöm!18hkm :)
2012. júl. 2. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amennyiben a terhesség rendben van, nincs az előzményben vetélés, akkor nyugodtan szeretkezhettek. A babának biztosan nem ártasz vele. Viszont csak akkor, ha neked is jól esik. (A nemi élet szempontjából előnyös változás, hogy a nők sok esetben várandósságuk idején könnyebben jutnak el az orgazmusig, főleg a második harmad idején.) Az orgazmus miatt előforduló méhösszehúzódás szintén nem ártalmas.

[link]

2012. júl. 2. 21:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Angyalok

Nagyon szepen köszönöm a valaszod!!!!

2012. júl. 2. 21:37
 13/13 molyza válasza:
Mi most vagyunk 37 hetesek, és hetente többször is szeretkezünk az első perctől, vagy csak pettingelünk, két nőgyógyászt is megkérdeztem, és ha a terhességel minden rendben, akkor nyugodtan lehet:) mi nagyon jól vagyunk, a baba tökéletesen fejlődik, és jól is esik érezni a páromat:)
2012. júl. 4. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!