Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D Genesis működik még?

4D Genesis működik még?

Figyelt kérdés
A honlapjuk nem elérhető, a telefonszámon pedig - ami eddig nekem megvolt - nem veszi fel senki. Volt valaki ott mostanában vagy megy a közeljövőben?
2012. júl. 2. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia

Én is kerestem a honlapjukat de nekem se jött be..Hívtam Őket de nem vették fel.Már pont hívni akartam egy másik rendelőt amikor visszahívtak.Kaptam is időpontot.Ugyhogy működik sztem hívd őket többször,nekem azt mondták,hogy enm tudták felvenni mert épp voltak bent.

2012. júl. 2. 12:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy hívtál. Akkor még próbálkozom elérni őket.
2012. júl. 2. 12:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Illetve azt köszönöm, hogy írtál. :)))
2012. júl. 2. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Nincs mit,értem :))))

Hány hetes vagy?

2012. júl. 2. 13:00
 5/10 A kérdező kommentje:
16 hetes vagyok, de majd csak 19 hetesen szeretnék menni. Ikreket várok, szóval ennél később nem nagyon ajánlott, mert akkor már nagyon kitakarják egymást a babák. Te hány hetes vagy? Mikor mentek a Genesisbe?
2012. júl. 2. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Én most 15 hetes vagyok,16 hetes leszek most szombatra.Akkor megyünk:=)

Első babák?Nekem második,elsőnél is a Genesisbe voltam,nem is mennék máshova!:=)

2012. júl. 2. 13:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem elsők, van már egy kisfiúnk, vele is ott voltunk. Ezért is "estem kétségbe", amikor nem értem el őket, mert nagyon meg voltunk elégedve akkor velük. Majd írd meg légyszi, hogy még most is olyan jó-e. :))
2012. júl. 2. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Oké,szombaton írok hogy még mindig olyan jók-e.Nekem is kisfiam van!Pocilakó is valószínűleg az lesz.
2012. júl. 2. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia

Nem tudom,olvasod-e.Tegnap voltunk,még mindig ugyanolyan kedves volt a szonográfus,mint eddig.Sajnos nem lettek jó képek,babám nem akart felénk fordulni,de nagyon kedves a szonográfus,mondta,hogy pár hét múlva grátisz csinálnak egy 20 perces mozit :)

2012. júl. 8. 17:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, hogy írtál. Remélem, hogy legközelebb sikerül jó képeket csinálni majd a babáról. További kellemes babavárást!
2012. júl. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!