Ki használ magzati szívhang hallgatót? Hogy működik hogy nem hallom a baba szívverését? Az enyém egyszer mért szívhangot és már 1 napja semmi nem érzem hogy verne-e a pici szíve. Mitől lehet ez?
Azt nem tudom milyen. Én 3 hete vettem aggelsoundot és tökéletes.Mindig hallom a baba szívét és azt is ha mozog :)
Most vagyok 18+5 hetes és 5 napja érzem már a mozgását naponta többször:) így már nem érdekes annyira a szívhangfigyelő.
Jól rányomod? Háton fekve nézed?
nekem is angel sound van, azzal mindig seperc alatt megtalálom 16 hetes kora óta, nem tudom, hogy miben más a Tied, de nagyon nem különbözhetnek.
-feküdj kényelmesen hanyatt, lábbakat húzd fel
- kend be jól a hasadat, főleg alul, én sima babaolajat használok, de ha van uh zseléd annál jobb
- tedd fel a füles, a hallgatófejet ped jó ERŐSEN (na nem annyira, hogy fájjaon, de ha megfigyeled a dokik is rendesen rányomják)
- kezd el mondjuk jobb oldalt egészen lent a csípőcsontod alatt oldalt és szépen, nagyon lassan haladva haladj a szeméremcsontod felett a bal csípődig, ha nincs meg, akkor picit feljebb, köldök alatt, visszafelé. Türelmesen, lassan és alul, 20 hetesen az én babám szívhangját még egészen alul találtam meg
Nekünk is Angelsound van, én szeretem, már 16 hetesen sikerült vele meghallgatni a kicsit! Én hátra szoktam dőlni a kanapén, és általában azokban az időkben egész lenn találtam meg a szívverését!
32 hkm
4-es vagyok.Nem baj ha még nem érzed majd fogod. Én szerencsés vagyok ,hogy első babánál már ilyen korán érzem.
Ugyan úgy csinálom mint ahogy a 6-os válaszadó írta. Arra is figyelni kell,hogy lehet hogy az egyik pillanatban hallod utána már nem, akkor keresni kell megint.Nem mindig tetszik az enyémnek sem...ilyenkor arrébb megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!