Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kicsit nagyon megijedtünk?

Egy kicsit nagyon megijedtünk?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam UH-n, meg mindenféle vizsgálaton. A baba súlyát 2200.2300 grammra becsülték. Kislányt várunk. Emiatt az UH gép is 33 hetesnek tippelte. A doki szerint nem lesz nagy gyerek, csak hosszú, kb. 2800-3000 gr. körül. Többször rákérdeztem, hogy nem-e baj, hogy ekkora a baba. Azt mondta semmi gond, ne aggódjunk, könnyebb lesz megszülni is és minden vizsgálat nagyon pozitív lett. A szíve, a mindene... Ennek ellenére kicsit aggódok, másnak is saccolták ekkorára a babáját ilyen tájban? Mert úgy tudom, nagyobbnak kellene lennie ilyenkor. :( Remélem minden rendben van vele...

36+5 hkm

2012. jún. 30. 12:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az én babámat 28hetesen 2.9kg-ra mondták, még aznap megszületett és csak 2.6kg volt. Bizony le volt maradva méhen belül- sajnos nem jutott elég táplálékhoz. Pár napig gépeken volt- de az első napok nehézsége nagyon hamar elmult és 4-5nap után már teljsen jól volt a baba. 8nap kórházból már úgy jöttünk haza, hogy több volt a súlya a születési súlyánál. :) Nagyon gyorsan hízott, és bár fél éves koráig járutnk gyógytornára, utána már semmilyen mozgásban nem volt lemaradva. Mindent a maga idejében csinált. Talán a járással kicsit kivárt- azaz inkább biztosra ment- csak 14hósan kezdett el önállóan járni, előtte csak fal mellett, meg bútor mellett, de azt már 10hós korától. Kisérgetni, kézenfogni sosem lehetett.

Értelmileg sincs lemaradva, senki meg nem mondja róla, ha most ránéz, hogy kicsit hátránnyla kezdett. 2éves mólt nemrég a drágám és mostmár szépen beszél mondatokban, és alakulóban van a szobatisztaság is.

Biztos rendben lesz a babád, ne gondolj semmi rosszra!! Ha kicsit kisebb a súlya- az még nem probléma, nagyon gyorsan behozzák a kicsik a lemaradást.

Könnyű szülést és majd írd meg mikor született a baba és mekkora lettt!!!!

2012. jún. 30. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok- bocsi- 38hetesen tippelték 2.9kg-ra és aznap született.:)))
2012. jún. 30. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:

38 hetesen szültem a kisfiam 2780 g-mal

most 37 hetes vagyok és 2700g körül saccolták

ne aggódj, a babák elveszik előled ami nekik kell , biztos nem lesz baja, tuti nem éhezik :D

2012. júl. 1. 05:26
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, Lányok!

Már nagyon várom a kislányunkat és minden rendben lesz! :)

Jó babázást kívánok Nektek és szép nyarat!

2012. júl. 2. 11:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Jah, és persze, ha szeretnéd, megírom mennyivel született... :) Már alig várom...
2012. júl. 2. 11:47
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Akkor ahogy ígértem: július 28-án megszületett a kislányunk. 3000 gramm és 53 cm. :)

Köszönöm, hogy írtatok!!!

2012. aug. 1. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok- nem is lett nagyon pici- pont jó!!!

Jó egészséget nektek!!

2012. aug. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!