Egy kicsit nagyon megijedtünk?
Tegnap voltam UH-n, meg mindenféle vizsgálaton. A baba súlyát 2200.2300 grammra becsülték. Kislányt várunk. Emiatt az UH gép is 33 hetesnek tippelte. A doki szerint nem lesz nagy gyerek, csak hosszú, kb. 2800-3000 gr. körül. Többször rákérdeztem, hogy nem-e baj, hogy ekkora a baba. Azt mondta semmi gond, ne aggódjunk, könnyebb lesz megszülni is és minden vizsgálat nagyon pozitív lett. A szíve, a mindene... Ennek ellenére kicsit aggódok, másnak is saccolták ekkorára a babáját ilyen tájban? Mert úgy tudom, nagyobbnak kellene lennie ilyenkor. :( Remélem minden rendben van vele...
36+5 hkm
A lányomat marokbabának jósolták jó ha 2,5kg lesz meg picike(36hetesen), meg stb, szülés előtt egy nappal jó ha 3kg lesz a kicsi(41.héten)
3420g é 56cm lett a kicsi, mikor megszületett.
Folyton összekuporodott, mikor nézték, pontatlanul tudták mérni, pedig minden rendben volt vele(alig öregedett a placenta, remek volt az áramlás, szervek, végtagok, minden)
Tökéletesen egészséges, nagyon ügyes okos kislány(17hónapos), igaz most sem egy sózsák(nem éppen éhenkórász)
Na várjál, szívem! :) Most fog még csak hízni!:) Eddig nőtt, mostmár arányaiban oké...zsírréteget növeszt! :)
Egyébként pedig tényleg sokszor pontatlan az uh.
Amúgy elég lazának vallom magam, de az utóbbi pár hétben magamra sem ismerek, minden miatt parázok...
Köszönöm, hogy válaszoltatok, komolyan megnyugodtam. Hiszek én a dokinak, mert megbízom benne, meg nagyon szuper orvosnak ismertem eddig is, csak mégis bennem volt a félsz. Nem tudom megmagyarázni. Köszi, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat! Egyébként én sem szeretnék "zsírzsák" gyereket (itt jót röhögtem...), nem az a baj, hogy 2,8 vagy 3 kg lesz, hanem, nehogy valami másért legyen lemaradva. De most akkor befogom és maradok pozitív, laza nőci. Köszönöm! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!