Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok és nem tudok...

8 hetes vagyok és nem tudok nagy wc-zni valami jó ötlet? Már nagyon nem jó. :- ( (

Figyelt kérdés
pedig iszok eszek gyümlcsöt zöldséget....
2009. júl. 8. 20:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem az Espumisan gyöngyök jöttek be a legjobban. A dokim tanácsolta, este bevettem kettőt, reggelre tuti hatása volt.
2009. júl. 8. 20:40
 12/22 anonim ***** válasza:

szia

nekem az jött be ha ebéd előtt eszek egy adag gymümit, és vacsi előtt néhány órával. néhány nap után beállt hogy a 2. adag gyümi után irány a legkisebb helyiség... :-)

16 hetes kismami

2009. júl. 8. 20:40
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm kipróbálom őket mert nem igen szeretnék erölködni mert azt mondják nem jó.

Hát meg nem is egy kellemes érzés...:-((

Köszönöm mindenkinek mégegyszer..:-))

2009. júl. 8. 20:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Kamillatea, en cukrosan ittam, irtak is mar, de az tenyleg bevalt, ha esetleg elfogyna a baracklekvar:) egyebkent ennyi idösen en is szenvedtem a szekrekedestöl, de halistennek abbamaradt, kitartast es boldog babavarast :) 14 hetes
2009. júl. 8. 20:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem a savanyu kaposzta valt be foleg a leve,es az aszalt szilva is kivalo!

Minden reggelem 1 actimellel kezdek aztan 1 pici kv es az is segit!

2009. júl. 8. 20:53
 16/22 A kérdező kommentje:

én activiát eszek napi 1 et amig nem lettem babás addig működött is a dolog de egy ideje már nem nagyon ja és a tejeskávé reggel bevált régen de ugye most koffein nuku...:-((

Köszönöm nagyon jókat irtatok..:-))

Holnap beszerzek ezt azt..:-))Felkészülök..:-))

2009. júl. 8. 21:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Szia! Még egy ötlet reggelire: zabbehely,amit előző este áztass be VÍZbe, reggel tegyél hozzá kis idény gyümölcsöt, mézet, aszalt gyümölcsöt és egy kis mákot! Ja és vízzel edd, ne tejjel. A hatás biztos, és még energiád is lesz tőle délig és minden bélbaj rendbe kap. Először fura az íze, de utána finom.! Fontos, hogy áztasd be előző éjjel, mert annak hatására indulnak be vegyi folyamatok a gabonában!!!
2009. júl. 8. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem este egy danone aktívia bevált.
2009. júl. 8. 22:19
 19/22 anonim ***** válasza:

nekem ami bevált: éhgyomorra egy nagy doboz kaukázusi kefír + belekeverve 1ek. lenmag

én is pont ma vagyok 8 hetes :)

2009. júl. 8. 22:21
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszike mégegyszer mindenkinek megyek is lassan vásrolni...:-))Szép napot és mindenkinek boldog babavrást aki Anyuka pedig boldog babázást.
2009. júl. 9. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!