Az lehetséges, hogy az egész lábszáram vizesedik nem csak a bokám?
Figyelt kérdés
Most néztem a lábam, a lábejem a bokám de még a lábszáram is dagibb, mint volt pedig a múlt héten még tutira nem volt ilyen, és nem hiszem, hogy lánszárra híztam egy hét alatt:) Volt valakinek ilye, hogy szinte mindenhol vizesedett?2012. jún. 29. 16:37
1/11 anonim válasza:
Persze... Nekem még a combom is vizes volt, de a férjem mesélte (orvos), hogy van, akinek a hasa is ödémás.
2/11 anonim válasza:
A lábfejemtől az arcomig mindenem vizesedik és nem lehet vele semmit kezdeni... Nagyon nem örülök neki, hogy úgy nézek ki mint a "michelin baba".
3/11 A kérdező kommentje:
És látszik különbség a vizesedés és a hízás között? úgy értem a lábam full úgy néz ki, mintha dagi lenne, meg nem mondanám, hogy vizes... de gondolom, hogy az mert 1 hét alatt nem hízhatott el a lábam:)
2012. jún. 29. 16:45
4/11 anonim válasza:
Elméletileg ha megnyomod a lábadat vagy bármidet ami vizes lesz egy fehér folt ami csak pár mp. alatt múlik el. Ebből lehet látni a különbséget.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát akárhol megnyomom a testemen, ott marad a fehér folt:)
2012. jún. 29. 17:10
7/11 A kérdező kommentje:
Hehe, köszi :)) Nem baj már csak 2 hét van hátra:)) Csak nem tudtam, hogy az ember mindenhol tud vizesedni, azt hittem csak a boka meg a kézfej:) Reggelente az arcom szokott szinte eltorzulni úgy fel van püffedve :D
2012. jún. 29. 17:22
8/11 anonim válasza:
én is nagyon vizesedtem, félidőtől, még az orrom is olyan volt, mint egy krumpli :( de legalább tudtam, hogy a 20 kiló hízásom nem 20 kiló, mert nagy része víz :P 2 héttel a szülés után, már teljesen normálisan néztem ki és csak 4-5 kiló volt rajtam a 20-ból
9/11 anonim válasza:
Ismerős érzés, de nekem már csak 1 hét van vissza papíron. Az orvos szerint pedig van esélyem, hogy már hétvégén kibújjon a kisfiam. És akkor a vizesedés is meg fog szűnni amit már nagyon várok.
10/11 anonim válasza:
Sajnos igen, én is így álltam! Nekem nincs egy hetem se már! A szülésznőm javaslatára alma napot tartottam, egy nagy csak almát ettem! De meg kell enni min. 2 kg-t! Me is utáltam a végére, de lement 1,7 kg, ami csak víz volt, és azóta nem vizesedek! Próbáld ki
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!