Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nap Rendelő Debrecen, voltatok...

Nap Rendelő Debrecen, voltatok már itt 4D uh-on? Hétvégére lehet időpontot kapni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én évek óta ide járok Major Tamáshoz, így 4d-n is itt voltunk 3 hete. Picit drága, 12.000 Ft ha nem vagy "odajáró kismama", egyébként csak 10.000. Fél óra volt az egész, közben 2d-n alaposan átnézték a babát, és 4d-n meg lehetett élvezni a látványt. Sajna mi olyan időben mentünk, amikor lusta volt a kis drága, így nem csinált olyan nagy mutatványokat. De így is egy élmény volt. A szonográfus hölgy van ott, aki csinálja az egészet, nagyon aranyos és megbízható. Tőle kell időpontot kérni, én hívtam adott hét csüt-ön és köv. hét hétfőn már mehettünk is. Szerintem hétvégén nemigen van rendelés, de azért meg lehet kérdezni, hátha. A rendelő szép és nyugodt a légkör, ami szerintem szintén sokat számít. Ja és mehettek többen is, nekem volt egy 4 fős szurkoló táborom. :-) Csak ajánlani tudom. Kaptunk egy dvd-t az egészről, egy cd-t 12 darab képpel és egy képet pedig kiválasztottunk, azt ki is nyomták színesben, a többit meg magatoknak otthon is vagy egy fotó üzletben ki tudjátok nyomtatni. Ja és egy szakvélemény is jár, lemérték a pöttömke minden egyes testrészét, azt is kiszámolták mennyi a versenysúlya. :-)
2009. júl. 9. 06:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, te hány hetes vagy? Én most 23 hetes és kb. 2 hét múlva akarunk menni.
2009. júl. 9. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én most vagyok 30+2 napos. Bocsi, hogy ilyen későn válaszoltam. Azóta már voltatok, milyen volt és mit láttatok?
2009. júl. 30. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!