Ugye nincs gond? Én aggódom túl?
Figyelt kérdés
Tettem ma fel kérdést, de alig kaptam választ:
29 hetesen voltam a védőnőnél, utána 30 hetesen az orvosnál, a babával minden rendben, a méretei megfelelnek a terhességi kornak!
Most ráálltam a mérlegre, és 3 hét alatt semmit nem híztam.
Attól ő még gyarapszik szépen ugye????
2012. jún. 29. 15:11
1/7 anonim válasza:
Az uh-n látszanak a méretei. Ha baj lenne vele, és nem fejlődne rendesen, az is látszana. Nem feltétlenül kell kilókat hízni minden héten, sőt!
2/7 anonim válasza:
Nincs ezzel gond. Van amikor a súly is stagnál,nem hízhat mindig az a "szegény" gyerek :)
3/7 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy nyugodj meg! Ha baj lenne, tudnál róla. Nagyon meleg van, ilyenkor nem gyarapszunk olyan ütemben mint eddig. Igyál sok folyadékot és ne mérd a súlyodat! A babád biztosan szépen gyarapszik.
4/7 anonim válasza:
A 27. hét után semmit sem híztam, 3,8 kg-os gyönyörű babám lett, én viszont 4 kilóval kevesebb lettem szülés után, mint a terhesség előtt voltam. A férjem orvos, ő azt mondta, hogy a hormonváltozásokra akár fogyással is lehet reagálni.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
CSak annyira meglepődtem,bár mostanában ebben a nagy melegben nincs étvágyam, folyadék,gyümölcs, zöldség zsákszámra és inkább leves.
2012. jún. 29. 15:33
6/7 anonim válasza:
Nyugi! A baba elveszi, ami neki kell!
7/7 anonim válasza:
a babócád elveszi ami neki kell,barátnőm fogyott sokat a várandóssága alatt,egészséges és átlagos súlyú babája született.nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!