Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezd el nőni a poci?...

Mikor kezd el nőni a poci? Mert most vagyok 13 hetes terhes és 5 hét múlva szeretnébk az esküvőt tartani. Addigra nagy pocim lesz?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinel valtozo. 16-17 hetesen mar azert elegge latszik..
2009. júl. 8. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél más! Az én esküvőmön 12 hetes voltam, de semmi nem látszott. De még utána sokáig sem! Alkat kérdése. Van, akinek már 2-3 hónap után nagy a pocakja.
2009. júl. 8. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
15 hetesen nekem mar latszik,szoval biztosan nem fogod tudni letagadni!Meg nincs ruhad,vagy most fogjak radigazitani!?
2009. júl. 8. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én 22hetes voltam,amikor az esküvőnk volt.Nagyabroncsos ruhám volt, és nem látszott semmi alatta.Nem nyomta a pocimat sem!Szerintem nem lesz gond neked sem a pocakod méretével.
2009. júl. 8. 18:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát, nekem már 18 hetesen elég szép pocim volt.

Viszont van, akin nem is látszik szinte semmi.

Sok boldogságot Nektek!

2009. júl. 8. 19:31
 6/9 anonim ***** válasza:

ÓÓÓÓ!!! De jó! Én 14 hetes vagyok, és 4 hét múlva lesz az esküvőnk. Hamarabb lett ruha lefoglalva, februárban, közbe jött a baba, de még így is rám fog jönni a ruha, mert elfér a ruha alatt a pocakom. Szerintem neked se lesz "vészesen" nagy a pocakod!

Sok boldogságot :))

2009. júl. 8. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 16. hét után hirtelen megnőtt a pocim, de már az elején is jól fel voltam puffadva! Ha most még lapos vagy akkor talán lesz egy kissebb növekedés, de ha már most van pocakod akkor számíts arra, hogy látványosan nőni fog. De nehéz ám megmondani, mindenkinél más és más! Sok boldogságot! :-) Én már a 20. hétben vagyok, de nekem nem kérték meg a kezemet :-( neked gratulálok :-)

2009. júl. 8. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a 26.hétig nem látszott a pocakom.Tegnap a terhesgondozóban is ámultak a kismamák,hogy már 28 hetes vagyok.Az egyiküknek 19 hetesen nagyobb volt a pocakja,mint nekem.
2009. júl. 9. 14:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a sok választ.

Nem még nem látszik semmi és még egy grammot se híztam...bár 62 voltam...az nem egy vékony alkat, de ahhoz képest nem híztam. :) Nem akarokm tagadni, csak nem akarok nagy pocival esküdni:) kényelmesebb:)

2009. júl. 9. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!