Mikor kezd el nőni a poci? Mert most vagyok 13 hetes terhes és 5 hét múlva szeretnébk az esküvőt tartani. Addigra nagy pocim lesz?
Hát, nekem már 18 hetesen elég szép pocim volt.
Viszont van, akin nem is látszik szinte semmi.
Sok boldogságot Nektek!
ÓÓÓÓ!!! De jó! Én 14 hetes vagyok, és 4 hét múlva lesz az esküvőnk. Hamarabb lett ruha lefoglalva, februárban, közbe jött a baba, de még így is rám fog jönni a ruha, mert elfér a ruha alatt a pocakom. Szerintem neked se lesz "vészesen" nagy a pocakod!
Sok boldogságot :))
Szia!
Nekem a 16. hét után hirtelen megnőtt a pocim, de már az elején is jól fel voltam puffadva! Ha most még lapos vagy akkor talán lesz egy kissebb növekedés, de ha már most van pocakod akkor számíts arra, hogy látványosan nőni fog. De nehéz ám megmondani, mindenkinél más és más! Sok boldogságot! :-) Én már a 20. hétben vagyok, de nekem nem kérték meg a kezemet :-( neked gratulálok :-)
Sziasztok!
Köszi a sok választ.
Nem még nem látszik semmi és még egy grammot se híztam...bár 62 voltam...az nem egy vékony alkat, de ahhoz képest nem híztam. :) Nem akarokm tagadni, csak nem akarok nagy pocival esküdni:) kényelmesebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!