Néztétek a királyi esküvőt? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Én 2 dolgot nem értek: vajon milyen okból tesznek egy esküvőt, ráadásul egy ilyen fontos esküvőt PÉNTEKRE, másrészt elkelt volna a menyasszonynak egy nyakék a dekoltázsába, nagyon hiányzott az oda szerintem.2011. ápr. 29. 14:41
1/5 anonim válasza:
Igazság szerint én annyira nem vártam ezt az egészet. vagyis inkább a tévé sok hülyesége zavart, de nagyon érdekelt Kate ruhája. nem csalódtam. igazán gyönyörű volt a menyasszony, egyszerű és nagyszerű, ebből is látszódik, hogy egy egyszerű lány. (szóismétlés, no nem baj. :))
Ami kicsit furi volt, hogy a tv2-ön azt mondták, hogy ez olyan, mint a lány a szomszédból, egy álom stb.. stb. Igen, Kate családja nem nemesi származású, de ne feledjük, hogy a szülei milliomosok és Anglia legjobb iskolába járatták, ahol a királyi család sarja is tanult. Szerintem jó királyné lesz egyszer belőle.
Szerintem azért is péntek, mert hétvégén elseje van, ünnep stb... nekik mindegy volt a nap, mivel ott ma munkaszünet volt. röviden ennyi. :)
2/5 anonim válasza:
Nem volt tervben, hogy nézem, de elkaptam néhány pillanatot, nekem nagyon szimpatikusak voltak mindketten, még meg is hatódtam egy kicsit (na azért nem bőgtem :)
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett.Helyesek voltak ,nem látszott rajtuk ,h. idegesek lettek volna,esetleg egy kicsit Katen.Egy valami ami hiányzott az a csók volt,de mint mondták,anglikán templomban nem szokás.
4/5 anonim válasza:
Én sajna lemaradtam, de már szedem is le
5/5 anonim válasza:
Nem érdekelt az egész, nem is néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!