Tegnap volt műtétem. A 6-ik héten elhalt a baba. Mitől lehet? Legelöbb mikor lehet megint próbálkozni?
Sajnálom nagyon! Nekem kétszer egymás után volt ugyanez, és nem lehet tudni mitől lehet. A természet szelektál. Én megnyugodtam, hogy jobb ilyenkor mint mondjuk 12, 20, vagy akár huszonx hetesen, vagy ne adj isten a legvégén, vagy hogy beteg legyen a baba....
Nekem már van egy fiam, utána volt a két vetélésem, most 33 hetes vagyok a lánykámmal.
Nekünk a doki 3 hónapot mondott, azt ki is vártuk, de mindkétszer kb az első próbálkozásból sikerült, míg a fiamra 6 hónapot kellett várni.
Légy erős, és meglátod, jönni fog a bébi, amikor itt az ideje :o)) Most úgy látszik meggondolta magát :o(
sok mindentől függ, hogy mitől mehet el a kicsi, úgy tudom a 12. hétig elég nagy a kockázat,
az is közbeszólhatott, hogy nem tapadt meg rendesen a méhfalom, nem tudott rendesen beágyazódni, vagy megemelted magad, vagy nem volt elég erős a férfi hímivarsejt, vagy esetleg nálad vannak nehézségek ezzel kapcsolatban.
ne adjátok fel
csak kitartóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!