Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek ezeket írták meddig...

Akinek ezeket írták meddig húzta? Szeretnék már hétvégén babázni!

Figyelt kérdés
C 111 (nálunk csak 3 számot írnak!), 3. fokban érett lepény, felpuhult méhszáj. Holnap töltöm a 39. hetet.
2012. jún. 29. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Aznap szültem. :)
2012. jún. 29. 09:49
 2/3 anonim válasza:
1 hétig.
2012. jún. 29. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden esélyed megvan rá, hogy hétvégén babázz.

Nekem is szinte ugyan ez volt, és picit trükköztem, hogy hamarabb jönnön, nem tudom, hogy az hozta-e ki, vagy amúgyis jött volna, de leírom neked, hátha segít.

Amíg apa dolgozik, te varázsolj szépo tisztaságot a lakásba. Tudom, nem egyswzerű ekkora pocakkal. Porszívózás, ablak pucolás, ágynemű-csere, amit bírsz. Utána szaladj le a boltba, lehetőleg lépcsőzz, és vásárolj be egy finom vacsihoz. Elkészíted a vacsit, gyors zuhi, csini cucc, mire apa hazaér. Romantikus vacsi, és utána a többi a ti dolgotok ;) Csak aludj is valamennyit, mert utána sokáig nem fogsz :D

Nekem ez segített :) 3-án voltam dokinál, aki nagyjából ezeket mondta nekem is, 4-én megcsináltam ezt a "trükköt", 5-én hajnalban született meg a kislányom:)

Szép szülést neked :)

2012. jún. 29. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!