Megúszom akkor már?
Figyelt kérdés
Eddig 17 kg-t híztam, nem csíkosodik a hasam egy kicsit sem, nem vizesedem sehol sem, akkor már megúszom ezeket a tüneteket?
35hkm
2012. jún. 28. 21:28
2/9 mizuzizu92 válasza:
Jajj neked az ajtódba áll a gólya !:) sok sikert a szüléshez.
Kérdező: kb én is annyit híztam, nekem kezd látszódni a csík a pocimon ami erős lila .
De más olyan fajta tünetem nincs.
üdv 32hkm
3/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni, én a 34 hét után kezdtem el csíkosodni!
39 hkm
4/9 anonim válasza:
Én megúsztam végig, el se hittem!!! HATALMAS volt a pocakom!!!!!!! Mindenki csak kikerekedett szemmel nézte. A baba is nagy lett. A pocakom meg 3 nap múlva visszament és sehol semmi csík... :). úton,útfélen kentem mindennel, amikor csak eszembe jutott.
5/9 anonim válasza:
NA azért még ne kiabáld el. Én a szülés előtt 2 héttel kezdtem el csíkosodni és vizesedni.Sajnos. Ja és a végére én is 17 kg híztam.
6/9 anonim válasza:
Nem törvényszerű, de az utolsó hónapban nagyot nő még a pocak. Én a testápoló+olíva olajra esküszöm, sehol egy csík, 53 kg-ról 17-et híztam, ma töltjük a 40. hetet, semmi csík, vagy lilás színeződés :)
7/9 anonim válasza:
Hétvégére és jövő 7-re extra hőséget jósolnak. A vizesedést lehet nem úszod meg sajnos!
8/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megúszod. Én is azt hittem, hogy nem csíkosodtam, aztán szülés után derült ki, hogy mégiscsak vannak csíkok, addig nem látszott.
9/9 anonim válasza:
Én az utolsó két hétben kezdtem vizesedni,és akkor repedt szét a hasam elég rendesen addig semmi,én is örültem hogy megúsztam,aztán sajna mégsem!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!