Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma tudtam meg, hogy babát...

Ma tudtam meg, hogy babát várok, nagyon örülök, csak azt nem tudom kihez menjek dokihoz, Fehérváron? Tapasztalatok, elérhetőségek

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Schandl doktort ajánlom,a kórházba van csütörtökönként uhon,a szülészeti részlegen alul az ambulancián.Van neki magánrendelése is ha érdekel,nagyon olcsó,és csak havonta 1x kell oda menni,de minden alkalommal megvizsgál,megultrahangozik,és nagyon finoman!!!

2009. júl. 8. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Csetényi Zsoltot ajánlom, én is nála szülök, nagyon segítőkész, aranyos, óvatosan vizsgál, országosan elismert uh szaktekintély. Magánrendelése a Gyümölcs u. 2. alatt van, a kórházban is fogad. Elérhetőség: www.csetenyizsolt.hu
2009. júl. 8. 16:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Rubliczky az én orvosom, nagyon alapos, lelkiismeretes, csak pozitív a visszhang róla, áprilistól lett főorvos a kórházban (amúgy szülész, nőgyógyász, urológus, pszichológus adjunktus). Árai közepesek, de szerintem megéri. Én a magánrendelésre járok, de már többször hívott be a kórházba is, ha úgy adódott. Ha gondolod, priviben bővebben!
2009. júl. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!