Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párom nem éppen akar megérte...

A párom nem éppen akar megérteni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ottalvos bulira hivott minket egy fiatal pár, de nekem ez már nem megy. Nem birok se ülni, se feküdni,se aludni.. sokat keményedek és éjszaka josloim vannak. Nincs ezen mit firtatni, kb 3 hete nagyon nyügös vagyok. mondtam neki h ezelött még 3-4 héttel simán elmentem vna, de már nem megy. a válasz annyi volt, h itthon nem vagyok nyügös ( egész nap melozik...honnan tudhatná) ott meg az lennék és hogy csak bemesélem magamnak...ma közöltem h nem megyek, megsértödött, bár félora mulva.megbékélt, viszont mikor elment dolgozni és késöbb felhivott, közölte hogy ne tervezzem hogy mit fözök vasárnapra, mert lehet h nem leszünk itthon.. mondtam neki h én mondtam h nem megyek, erre hogy honnan tudom h akkor nem lesz kedvem. nem fogja fel és ez nagyon durván felidegel. tudom, hogy vasárnap annyira befog pukkadni h nem beszél velem 3 napig, igy már azon agyaltam h eljátszom h nem vagyok jol... akármennyire is szemét dolog... ha csak mondom, akkor tudja h erre fogom. ismer...könyörögtem neki h menjen el egyedül, de azt meg nem akar mert hogy én vagyok a párja stb... nem olyan közelre készülne, ahonnan csak ugy hazaugrok ha nem érzem jol magam... nagyon haragszom most rá,de nem mutatom felé. nagyon össze fogunk veszni érzem és amennyire érzékeny vagyok, majd 3 napig sirok. mit tehetnék?? 34+2 hkm
2012. jún. 28. 17:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát erröl hát... ezért nem jövünk haza... töményet. ráadásul olyankor ugy horkol h aludni még a szomszéd szobában sem tudnak mellette. akkor okozzak plusz gondot h külön szobát kérek? döntöttem. nem érdekel ha megharagszik, de nem megyek el. egyedül mehet nyugodtan ( söt ez lenne a legjobb mert sértödés sem lenne). nondtam neki h hisztis nyügös vagyok, a vâlasz : " érdekes,itthon nem vagy?" megkértem szépen h ne legyen harag ha nem megyek el, aztmondta ok... erre ma bepukkad és vasárnap is befog. jah és hogy még egyszerübb legyen a story: ezt a párt ismerem, de soha nem vtam náluk... a párom van joba ugye a férfitaggal, én 2x taliztam a csajjal, de annyi akkor hirtelen ugy gondoltam elég is. idegen lenne a hely is...
2012. jún. 28. 18:58
 12/15 Atroposz ***** válasza:
Menjen egyedül ha nagyon piálni akar.Ma holnap apa lesz és még nem nőtt be a feje lágya?
2012. jún. 28. 19:10
 13/15 A kérdező kommentje:
na ezaz.. miért most akar... komolyan elmentem vna vle máskor, de már nem meeeegy.
2012. jún. 28. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Elképesztő, hogy fontosabb neki a szórakozás, mint a te jóléted. Én nem csak ennek kapcsán, de sokmindenről elbeszélgetnék vele, mert egy gyerek nem csak ennyi lemondással jár, hogy néha nem mehet el 2 napos piatúrára...
2012. jún. 29. 07:46
 15/15 anonim válasza:
2-es válaszoló!: Leülhetsz vele elbeszélgetni, ha nyitott rá, nem hagy faképnél azonnal, és hajlandó változtatni a hozzáállásán, akkor nyert ügyetek van a kisgyerekkel együtt. Ellenben ha nem nyitott a beszélgetésre, sem a változtatásra nem hajlandó jól mondja az 1-es válaszoló, menjen el nyugodtan inni, és igya el az agyát, már ami még megmaradt neki de azt inkább valóban egyedül tegye, és ne a szemetek láttára. Mégegyszer hangsúlyozom, ha nem nyitott egy beszélgetésre sem több mint valószínű nem lenne az. Mindenesetre gyerek/baba, apaság ide vagy oda ettől nem valószínű, hogy változni fog de akkor ott kell hagyni, és akkor fizessen gyerektartást, már ha van miből, ha ennyire nem akar veletek élni. A kérdező meg szerintem mielőbb lépjen ki ebből a kapcsolatból, amíg nem késő.!
2018. máj. 1. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!