Viki840804 kérdése:
12 hetes elmultam és megemeltem magam szerintetek lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
akkor nem éreztem nehéznek,de utána nyilalt a hasamtól lefelé még a hüvelyembe is,másnap reggelre el mult,de tegnap elmentem sétálni a gyerekekkel és este már nagyon fájt a hasam (vérzés nincs) ,orvosom nincs és hívtam a védőnőt mit tegyek,azt javasolta hogy feküdjek és szedjem a magnéziumot mert ha bemegyek a korházba nagy valószínüséggel befektetnek,az meg nem lenne jó hisz itthon van még a 3,5 és 5éves gyerkőcöm. Holnap kell mennem a kötelező uh-ra ott majd mondom meg csak láják ha baj lenne nem?2012. jún. 28. 14:25
1/1 anonim válasza:
Pihenj sokat!Ha nincs vérzés,akkor szerintem annyira nem vészes a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!