Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmúltam 20 hetes de még nem...

Elmúltam 20 hetes de még nem érzem. Miért?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Mert még csak 20 hetes múltál. Türelem :-) Pár nap és már érezheted:-)
2012. máj. 28. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:

20 hetesen mellső fali lepénnyel sem éreztem semmit, pedig vékony vagyok és akkor még szinte alig látszott a hasam.

kb 21 hetesen mondtam az tutira, hogy na ez az. de akkor is csak hanyatt fekve éreztem

2012. máj. 28. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is 21 hetesen éreztem először. Ugyanúgy izgultam, mint te. Régen az volt a "divat", hogy félidő után érezték először a nők a mozgást, de ma már az igazán "menők" a beágyazódást is érzik, nemhogy a baba korai mozgását. Olvastam itt már olyat, hogy a 9-10. héten érzett állítólagos mozgást valaki. Az ilyen "szupernők" érzékletei csupán arra valók, hogy riogassanak minket, "átlagosakat", ha csupán a megfelelő időben és a megfelelő módon érezzük a babánkat :D .

Ne aggódj, teljesen időben vagy!

2012. máj. 28. 20:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is időben vagy, de tényleg vannak olyan anyukák, akik hamarabb érzik babájukat, mint pl. én is. És ettől nem mondanám szupernőnek magam. Az első babámat 15 hetesen érztem először megmozdulni, 19 hetesen, pedig már kézzel is éreztük apával a pici rugásokat.
2012. máj. 29. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugalom, türelem. Én is alig vártam, hogy végre érezzem biztosra, ez akkor történt meg először, amikor 24 hetes volt, most meg szinte már visszasírom azt az időt (29 hetes vagyok), amikor nem vert fel a kis porontyom minden éjszaka 5-6szor a rugdosásával. Ha minden rendben van (és rendben van, nem igaz?), érezni fogod hamarosan!
2012. máj. 30. 18:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek! Már úúúgy várom!!!
2012. máj. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!