Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sárgás folyás de mitől?

Sárgás folyás de mitől?

Figyelt kérdés
Mitől vegyek rá hogy elmúljon?? 5 hetes terhes vagyok.
2012. jún. 28. 13:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem az első perctől ez van, se szaga nincs, se nem csíp, se nem viszket és mindig ellenőrzi az orvosom, teljesen normális, semmi fertőzés és gomba, szóval én nem kezelem. Mert nem kell.

Gondold meg azt a gyógyszert magadtól!

2012. jún. 28. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocs, látom, hogy viszket, az más. Akkor miért nem mégy hamarabb orvoshoz?
2012. jún. 28. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Vetélésem is volt már sajnos, kettő is. És valószínű, hogy fejlődési rendellenesség miatt. Akkor nem volt gombás fertőzésem.

Szerintem az nem okoz vetélést.

Ha megveszed a Canesten kombit, és maga a folyás nem zavaró, akkor egyenlőre csak a krémet használd. Amúgy a "tablettákat" is lehet terhesen használni.

2012. jún. 28. 15:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Elmegyek orvoshoz minél hamarabb de a canesten kombit azért megveszem. Ment mindenkinek a zöld kezecske!!!!
2012. jún. 28. 15:42
 15/15 anonim ***** válasza:
A fertőzés igen is okoz vetélést, én a 22. héten kaptam elvileg fertőzést, kinyílt tőle a méhszáj és megindult a szülés. A boncolásból derült ki hogy fertőzés okozta!
2012. jún. 28. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!