Miben kellene hazahozni a korhazbol egy juli vegen (melegben) szuletendo kisbabat?
Tapasztalatok? mennyire kell feloltoztetni? konkretan egy kis body eleg ra? vmi takaro,ra szukseg van? ugye nem kell polya mindenkeppen?
36 hetes kismama
Húsvét hétfőn szültem és csütörtökön mikor jöttünk haza elég meleg volt kb. 25-27 fok lehetett. Rugdalózót adtam rá, meg sapit és volt nálam egy kis pokrócka is, mert fújt a szél.
Ha ennél melegebb van, szerintem elég egy body zoknival, és legyen nálad pokróc, hátha kell.
Attól függ, mennyire lesz akkor meleg.
Ha igazi kánikula lesz, 30 fok felett, akkor szerintem elég egy body, kiszokni, és egy textilpelussal betakarni. Én így csinálnám. Végülis az inkubátorban, ahol 36 fokban tartják őket, nincs is rajtuk semmi.
Én pár napja kérdeztem erről a gyermekorvost!
Azt mondta,h akármilyen meleg lesz nem elég rá a body!
Kell rá adni rugdalózót,és egy vékony sapkát mindenképpen,mert az ujszülöttek füle nagyon érzékeny!
És az ujszülöttek még fáznak is melegtől függetlenül,mindig egy réteggel több ruhát kell rá adni,mint amit a felnőttek hordanak!
Egyébként a legtöbb kórházban pólyában van a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!