Nektek mi lesz az első dolgotok amikor hazaértek a kórházból?
azt már átnéztem a kórházban is, rögtön szülés után, meg velem volt néhány vizsgálatot leszámítva végig
otthon először mindent dobtam mosni, fertőtleníteni, ami a kórházas cuccomban volt, majd zuhany
a második szülés után pedig kézmosás és a tesó megölelgetése után tettem a fenti dolgokat
Fiammal az volt az első dolgom, mikor hazaértem, hogy utattörtem a szobánkba. A férjem "rendet" rakott:D:D be se lehetett menni:D
Majd balra el, egy kv és zuhany, és szundi a kicsivel.
A csajosnál, hazajöttünk, letettem a csomagom, kézmosás, egy kör infarktus, mert úgy nézett ki a lakás, és irány anyósék a fiamhoz. Aztán vissza védőnénizni.
A fiunkat a férjem alig merte megfogni, nemhogy átnézni:D A csajost már rutinosan a kezébenyomtam, és "faképnél" hagytam:D
a lányommal már nem is emlékszem mi volt az első dolgom,annyira a varázsa alatt voltam.
most a kisfiammal majd ha megszületik és haza jövünk akkor az lesz az első hogy a lányomat össze-vissza puszilgatom és ölelgetem.mert már most megszakad a szívem ha belegondolok hogy napokig nem láthatom.
37+3 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!