Vannak itt fiatal kismamák akikkel lehetne beszélgetni a témával kapcsolatosan?
# 7-es vagyok.
Még mindig tartom magam ahhoz, hogy bárkinek válaszolok a kérdéseire, de azért nem drukkolok a Kedves Kérdezőnek, hogy babás legyen. Nagyon fiatal, és az iskolát azért el kéne végezni valahogy. 16 évesen amúgy is nagyon korai az anyaság. Sokak szerint még nekem is. Én is mióta az eszemet tudom babára vágytam, de 16 éves fejjel, biztos nagyon gyerek lettem volna hozzá. Főleg, hogy látom 23 évesen milyen a húgom 17 évesen. Szerintem én is ilyen éretlen lehettem ilyen idősen. :D
Sziasztook :) Bocsi hogy nem írtam hamarabb, de csak ma teszteltem.
Ha minden igaz, akkor nem lesz picibabám :),de a napokban a biztonság kedvéért csinálok még egy tesztet, aztán természetesen annak az eredményét is leírom ide nektek.
Aztán a közeljövőben irány a doki. Hiszen ha nem a baba az oka annak hogy késik a menzeszem, akkor miinden bizonnyal valami más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!